Arababarist Hans Jansen nu officieel ontmaskerd

Hans Jansen, is het eindelijk afgelopen met de man zijn carrière in de media? Mag het hopen. Eerder meldden we al dat Hans Jansen ontmaskerd was bij Pauw & Witteman als verzinner van allerlei onheil met name aangaande moslims, nu is het met een simpele fact check van de NOS ook feitelijk bewezen. Hij beweerde daar dat Marcouch als stadsdeelvoorzitter een subsidie had aangevraagd om moslimgeestelijken naar Amsterdam te laten komen en hij beweert nu weer dat hij betaald adviseur is geweest. Allemaal niets van waar.

het stadsdeel Slotervaart heeft destijds ‘geen cent’ subsidiegeld uitgegeven om islamitische geestelijken binnen te halen. En Jansen is volgens het stadsdeel destijds ook niet ingehuurd als adviseur.

De man heeft ze niet meer op een rijtje en verzint van alles aan elkaar, kortom hij liegt. Lekkere betrouwbare getuige voor de Grote Blonde Leider. Dat wat Krapuul altijd al beweert en onderbouwt, gebeurt nu ook gelukkig in de ‘grote wereld’. Het werd tijd, zullen we maar zeggen. Hij heeft een geheugen als gatenkaas en maakt er dan maar wat van om toch vooral ‘belangrijk’ en in de publiciteit te blijven.

16 gedachten over “Arababarist Hans Jansen nu officieel ontmaskerd”

 1. De meeste grote (foute) leiders hadden een leger (foute) wetenschappers achter zich staan die hun gelijk moesten aantonen….Geert is daar geen uitzondering op. Pim had zichzelf tot professor uitgeroepen….en in de grote voorbeeldstaat Noord Korea staan alle universtiteiten achter de grote leider…..

 2. Ben ook wel benieuwd of over Fleur Agema klopt wat Wiki beweert:
  `Agema studeerde architectuur aan het HBO. Ze was van 1999 tot 2003 werkzaam als ruimtelijk ontwerper en projectleider op een architectenbureau.’
  Een Albertine Speer of een calculatrice-werkvoorbereidster in een bouwkeet?

 3. #3 willem wie?? Noord Korea is een fascinerend land als je er in verdiept….en als je er de punten van Geert r naast legt dan zijn er wel opvallende gelijkenissen…kan me voorstellen dat Geert er zich thuis zou voelen. Ben er zelf nooit geweest, ben niet verder gekomen dan zuid Korea….

 4. Tibaert Schreef:

  @ Abdul Alhazred:
  Architectuur? HBO? ..

  Architectuur is universitair. Wat ik me bij ruimtelijk ontwerper moet voorstellen weet ik niet.

 5. GJ_ Schreef:

  Architectuur is universitair. Wat ik me bij ruimtelijk ontwerper moet voorstellen weet ik niet.

  waarschijnlijk is de realiteit een cursus bloembakontwerpen bij de LagereTuinbouwschool 🙄

 6. Opleiding tot architect zie: nl.wikipedia.org/wiki/Architect . Uni (Delft&Eindhoven) en vervolgopleiding na HBO.

 7. @ Abdul Alhazred:

  Kunstacademie en MAHKU
  Het master werkstuk van Fleur A gaat over gesloten architectuur.
  “Ze schreef een voorstel voor een nieuw soort gevangenis waarin de gedetineerde vier fasen doorloopt die telkens worden afgesloten met behaalde leerdoelen. Over dit vernieuwende detentiemodel kunt u op deze website meer lezen. ”
  “Mijn levensmissie is de ruimte op een zo nuttig mogelijke wijze leeg te laten.”

 8. Er is ook een architectenregister.nl . Hierin staat een M. Agema te Den Haag geregistreerd. Of dit “onze” Fleur is kon ik niet achterhalen.

  Uit haar cv blijkt niet dat F. Agema de studie tot architect succesvol heeft afgerond. Deze deeltijdstudie duurt 4 jaar en mevrouw komt niet verder dan 2 tot 3 jaar. Blijft over een studie aan de kunstacademie.

 9. Hans Jansen liegt waar je bij staat. Maar dat doet ook steeds de Grote Blonde Leider. Dat doen allemaal de leden van PVV immers altijd.

  Valt niet te verbazen want het is een kenmerk van Rechts, waarbij we ook op die manier in onnodige oorlogen ingeluisd werden.

  En de Media? Die heeft leugen tot kunst verheffen. Daarom lusten ze graag van.

 10. De cv’s van pvv-ers op pvv website zijn behoorlijk summier. en bevatten geen concrete info (een uitzondering daargelaten) Elsevier probeert er nog wat van te maken door bv plaats en naam van opleiding ergens vandaan te toveren. De architectuur opleiding van Fleur is aan de hogeschool van de kunsten, dus interieuracrchitectuur, geen bouwkunde of zo. Bij pvv veel mensen met gaten in hun cv. Nou is daar op zich niks mis mee, maar dus niet verifieerbaar. Bij Lucas Hartong bv. bestaat zijn hele loopbaan uit beleidsmedewerker europarlement voor de pvv. Je kunt je afvragen wat iemand geboren in1963 in de tussentijd gedaan heeft..

 11. lieke Schreef:

  @ Abdul Alhazred:
  Kunstacademie en MAHKU
  Het master werkstuk van Fleur A gaat over gesloten architectuur.
  “Ze schreef een voorstel voor een nieuw soort gevangenis waarin de gedetineerde vier fasen doorloopt die telkens worden afgesloten met behaalde leerdoelen. Over dit vernieuwende detentiemodel kunt u op deze website meer lezen. ”
  “Mijn levensmissie is de ruimte op een zo nuttig mogelijke wijze leeg te laten.”

  Heeft ze dat ook op haar bovenkamer toegepast soms?

 12. Krapuul heeft ook nog ergens meubelontwerpen van Fleur gepubliceerd: Bruine zitzakken 😆 😆

  Tibaert Schreef:

  Beste mensen, dit wordt interessant. Gesloten architectuur… Ruimte nuttig leeg laten…. (ook maken?).

  – Gevangenissen, zie het model van Jeremy Bentham, ook bekend bij ‘ons’ oud gevangenismodel, ronde ruimte met centraal (centraal, typisch iets voor beheersers) het toezicht, de controle. Kan in wezen één persoon zijn

  En denk ook nog even na over de vier afdelingen van de hel die Fleur verwerkte in haar gevangenisontwerp. Je begint in het onaangenaamste deel. En als “beloning” mag je opschuiven naar “betere” afdelingen. Concentratiekampen en Gitmo werken ook volgens dat verdeel- en heers systeem.
  Zou Fleur de PVV-fractie ook volgen het beginsel van de “vier kringen” hebben ingedeeld?

 13. Oei, ik realiseer me dat door mijn opmerking we aardig off-topic zijn, maar `ontmaskering’ is het thema toch hier. Als ik per sollicitatiegesprek de arbeidsmarkt afschuim, gaat de werkgever ook na via Google etc. of ik mogelijk lulkoek verkoop met een opgeleukte cv. Terecht of niet, in dat standpunt kan ik me verplaatsen.

  Voorts:
  Quote Huib `Jammer dat voor de ruimtelijke component zo weinig aandacht is. Het vanzelfsprekend vinden dat er een centrum is, hoort te zijn, is er een gevolg van. Vandaar dat denken in hoofdstructuren, beheersmodellen, het autowegennet bijvoorbeeld, met zijn aftakkingen en het kloppend hart, het centrum.

  Inderdaad, zoals veel Vinexwijken met hun grachten en wallen er omheen lijken ontworpen te zijn om er naar keuze òf een opbergkamp van te maken òf een veilige vesting voor de Henk & Ingrids. Een wachthuisje met slagboom ervoor, klaar en je kunt geen meer kant uit. 😥

Reacties zijn gesloten.