Animatienetwerk steekt de draak met Nederland en haar Zwarte Pieten (video)

Nederland wordt stukje bij beetje uit de progressieve elite van de wereld gestoten. Zelfs de mogelijkheid om wiet te mogen roken kan ons niet meer helpen volgens de sketch. Hilarisch! Wat het nog pijnlijker maakt zijn de reacties van de boze zwarte piet liefhebbers onder het filmpje. Wat mij dan ook altijd zo intrigeert is dat het lijkt alsof er een online zwarte piet alarm is die afgaat en alle racisme apologeten oproept om hun gal te komen spuwen. Quinsy Gario in Animatienetwerk steekt de draak met Nederland en haar Zwarte Pieten (Roetinheteten) (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Doorbraak

3 gedachten over “Animatienetwerk steekt de draak met Nederland en haar Zwarte Pieten (video)”

 1. De enkelen met hun begijpelijk open gebleven wonden uit een koloniaal verleden merken blijkbaar niet dat we hier al decennialang in een redelijk functionerende multiculturele maatschappij leven. De vrienden Sint en Piet passen daar al lang wonderbaarlijk goed in. Ook sommige blanken met hun nostalgische geweldige blanke koloniale verleden blijven hardnekkig proberen dit multiculturele kinderfeest op te eisen. Zo proberen ze, liefst zelfs wettelijk, allochtonen blijvend blank koloniaal tot hun knechten te degraderen.

 2. Ben ik het met Quincy eens dat het onvermogen tot zelfreflectie van de racisme apologeten spuit door alle spuigaten uit. Het is puur gal en het is altijd puur gal geweest wat dan ook de muppets zouden willen vertellen.

  In wezen is het veel ernstiger – men probeert dit verschijnsel van galspugerij als Nationaal trekje te verkondigen zonder te beseffen hoe schadelijk het allemaal voor de imago van ons land uitpakt.

  Het draait allemaal rond de “hooivorken” mentaliteit dat brede delen van Rechts Nederland bezielt en beweegt. “Samen pakken we de buitenlanders op de hooivorken, kom meteen mee”.

  Uiteindelijk is er weinig om verbaasd over te zijn omdat dit is hetzelfde verschijnsel die ten grondslag aan de Kristallnacht lag, vervolgens ten grondslag lag aan de Kopgeld-acties voor het aangeven van degene die toen als “minder Mensch” werden aangepakt. De hooivorkenbbrigades hebben NSB gevormd. Toen de eerste buitenlandse arbeiders in Nederland eind jaren 60 vorige eeuw kwamen, werden ze gelijk met stenen door hetzelfde verschijnsel opgewacht. Later werden de Turken belaagd, daarna de Marokkanen, Daarna kwam de Polenmeldpunt, vervolgens de moslims en het gat maar door omdat het gewoon bij de Polder mentaliteit hoort.

  Nu zijn de critici van de Zwarte Piet aan de beurt om de Rechtse hooivorkenbrigades te mobiliseren.
  Het is de Polderalarm die meteen werkt. (Geen regering die ooit denkt de bekende Nederlands Xenofobie, Racisme, Discriminatie probleem aan te pakken).
  Er is niets nieuws onder de zon in Nederland.

Reacties zijn gesloten.