Amerikanen sturen Afrikaan graag naar door henzelf niet erkend Strafhof

USA USA USA
USA USA USA

Apart hoor, de Verenigde Staten willen graag iemand uitleveren aan het Internationaal Strafhof (ICC) te Den Haag. Een rechtbank die ze zelf niet eens erkennen. Niet dat die man daar niet zou thuishoren, maar dat met name de Verenigde Staten er zo’n scheur over durven op te zetten is opmerkelijk.

Enige jaren geleden leek de VS namelijk bereid te zijn desnoods met landingsvoertuigen op het strand van Scheveningen te arriveren om eventueel door het Strafhof gedetineerde Amerikanen te bevrijden. Nou ja, misschien niet precies dat, maar om een eventueel gerezen probleem in elk geval op ‘constructieve wijze op te lossen’. Dat is precíes wat Adol… nee, laat ik vandaag nu eens geen Godwin maken.

Maar goed, het betreft hier dan ook een wilde neger uit Afrika, uit de Kongo nog wel, en die moeten absoluut berecht worden. Dat is namelijk iets heel anders dan wanneer een Amerikaanse Held een een complete oorlog begint op basis van leugens. Die wil je niet terecht zien staan in Den Haag, want anders komt zijn collectie schilderijen van hondjes natuurlijk nooit af.

2 gedachten over “Amerikanen sturen Afrikaan graag naar door henzelf niet erkend Strafhof”

  1. Tjah Amerika. The Greatest!, The Awsomest!, The GodS!, The Best…..

    In hun kleine geestjes dan. Zonder Europa was er nooit een USA geweest. Zonder Afrikanen was het nu niet zo “welvarend”. Zonder Chinezen had het land nu echt Failliet geweest. Zonder “illegale” Latino’s zou de economie ook niet goed draaien. En dat na 100.000.000 Natives te hebben uitgeroeid.

    EN last but nog least. Zonder buitenlaandse (Wetenschappers, Intellecutelen en Multiculti Instituten als MIT en NASA) zouden die RECHTSE Rednecks nog steeds geen microwave oven hebben gehad of Internet om hun porno te kunnen bekijken en hun hamburger ff op te piepen.

    Dus waarom zouden ze ook maar iets geven om wat er in Europa is neergezet waar ze zelf ook veelvuldig in de beklaagde bank zouden moeten zitten ?

Reacties zijn gesloten.