Als je wordt weggestuurd als burgemeester, kun je altijd nog minister worden.

Tja, dat kan allemaal in de bananenrepubliek aan de Noordzee. Leers wordt minister. Edith Schippers wordt voor haar steun en werk ook beloond met een ministerspost, tjonge, jonge, ik verval in herhaling, wat een vriendjes worden er van stal gehaald.

O en die Bleker, die zou toch bij zijn pony’s blijven? Nee hoor, ook mooi functie. Goed gedaan hoor Henk! Frans Weekers de VVD-er die eigenlijk een PVV-er is wordt ook staatssecretaris. Zal wel op voordracht zijn van Hurt.

Aanvulling over Leers: Hij is zelf teruggetreden als burgemeester na een onderzoek van het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten waarvan de conclusie was dat hij meerdere malen de gemeentelijke gedragscode had overtreden, maar geen wettelijke grenzen had overschreden. Past dus perfect in die Wilders kabinet, W. zoekt ook de grenzen op en kijkt hoe ver hij ze kan oprekken.

10 gedachten over “Als je wordt weggestuurd als burgemeester, kun je altijd nog minister worden.”

  1. Nou technisch gezien was die Leers toch zelf opgestapt, dat had volgens mij iets te maken met een villa in het buitenland

  2. soort van, minister van Immigratie en Asiel. Grote centra die weldra buiten Nederland geplaatst zullen worden, misschien heeft hij zijn villa in Bulgarije beschikbaar gesteld?

  3. Leers kwam in opspraak vanwege zijn vakantie villa in Bulgarije.

    “De Commissaris van de koningin in Limburg, Léon Frissen, zag aanleiding in het onderzoek om een brief te schrijven aan alle Limburgse gemeenten waarin hij stelt voortaan strenger toe te zien op de integriteit van Limburgse bestuurders en ambtenaren. De zaak Leers was de zevende integriteitskwestie in het openbaar bestuur in Limburg in 2009.”

    Bron Wiki

    Maar gezien het integriteitsgehalte van de gemiddelde volksvertegenwoordiger in Den Haag, past hij daar goed.

  4. Het korsakoviaanse Nederlandse collectief geheugen is de zonden van Leers al lang vergeten , Ik vermoed het volgende : Leers word een superstrenge Minister van terugtrappen en uitzetten , Als het kabinet is gevallen word Leers CDA lijsttrekker omdat Maxime de puppywurger te besmet is , Leers trekt de Limbabwianen terug naar het CDA , volgende regering CDA + VVD en D66 onder Leers .. worden er onder veel bombarie 5 Homosexuele , Christenlijke , Gehandicapte Iraaqse of Iraanse vluchtelingen binnengehaald en gaat men met D66 steun verder met het uitkleden van de arbeiders ….

Reacties zijn gesloten.