Alle PVV ‘gekozenen’ worden echt door ons betaald

(Eerder verschenen op het tijdelijke Superkrapuul)

Er heerst een groot misverstand in hersenceluitgedaagd, racistisch, xenofoob Nederland. De PVV zou zijn Eerste Kamerleden, zijn Tweede Kamerleden, zijn gemeenteraadsleden, zijn Provinciale gekozenen, de Europarlementariërs en alle bijbehorende fractiemedewerkers (al dan niet in een dubbelbaan met een andere functie) helemaal zelf betalen.

Nou beste mensen, dat is net zo'n sprookje als die tsunami van de Islam. Is niet waar! Wordt allemaal betaald door ons, de hardzwoegende, belastingbetalende inwoner van Nederland!

Zelfs als ze straks niet meer gekozen worden, als de PVV zetels verliest, dan draaien wij met zijn allen, al belastingbetalend op voor de kosten van het wachtgeld van de dames en heren. Van allemaal!

De PVV wil geen subsidie, want dan zouden ze openheid van zaken over de financiën moeten geven en dat wil Geert niet. Plus Geert wil geen jongerenorganisatie en gebruikt de media als zijn roeptoeter, als het NOS journaal weer eens wat van Geert uitzendt, dan wordt dat ook betaald van ons belastinggeld. Dus helemaal subsidieloos is hij niet, ook al beweert hij dat.

Dat er een wet komt die zorgt voor controle van giften aan politieke partijen, vind ik hoognodig. Als het waar is dat Geert grote bedragen krijgt van neo-cons uit de VS en uit Israël, vind ik dat wij dat moeten weten. Daarbij vind ik dat dat niet kan. Dat is buitenlandse inmenging in de Nederlandse politiek. Is voor mij net zo ernstig als een buitenlandse inval.

3 gedachten over “Alle PVV ‘gekozenen’ worden echt door ons betaald”

 1. Van die subsidie is niet correct. Geert heeft nix te willen, Geert heeft nix te krijgen. Geert heeft een partij met twee leden. Hijzelf en de partij. Je hebt in Nederland minstens 1000 leden nodig om subsidie te kunnen krijgen. Daar wringt de schoen. Liever géén subsidie dan 1000 stemmen die zeggen wat je moet doen, zal de gedachte van Geert wel zijn geweest. Joden genoeg die hem steunen in zijn haatzaaien tegen moslims.

 2. Even ter volledigheid (want “De PVV wil geen subsidie” doet mensen wellicht twijfelen hoe ze dan wél belastinggeld binnenharken als het niet via dubbelfuncties is): Tweede Kamerleden krijgen niet echt een salaris maar een “schadeloosstelling”:

  Inclusief vakantiegeld bedroeg de schadeloosstelling van Tweede Kamerleden in 2010 € 94.757,82 bruto op jaarbasis, exclusief eindejaarsuitkering. De eindejaarsuitkering was voor 2010 8,3 procent en kwam daarmee op € 7.282,31. In totaal verdienden Tweede Kamerleden hierdoor in 2010 ongeveer 102 duizend euro.

  http://www.parlement.com/9291000/modulesf/gpql3r8j

  Deze schadeloosstelling (in 2011 iets hoger, namelijk ruim 7300 euro per maand) geldt overigens wél als inkomen voor de inkomstenbelasting en andere inkomensafhankelijke regelingen. Huurtoeslag zit er dus echt niet voor ze in. 😉

  (nog 199)

 3. #2 DarkSkywise:

  Tweede Kamerleden krijgen niet echt een salaris maar een “schadeloosstelling”:

  In dit geval is de term “schadeloosstelling” mogelijk wel terecht.
  De reputatieschade die je oploopt als PVV-er is kolossaal.
  Ik heb er ooit al eens op gewezen dat als iemand je ten onrechte “PVV-er” noemt daar zware straffen op hoort te staan. Niemand hoeft immers zich zo te laten beledigen.

Reacties zijn gesloten.