Alle opportunisten verzamelen bij 50Plus!

50Plus ziet dat het stijgt in de peilingen en zoekt ‘goede’ politici. Nou lijkt me dat al een speld in een hooiberg zoeken. Maar hier komt de zoveelste mogelijkheid voor alle opportunisten die snel veel geld binnen willen halen in de vorm van een wachtgeldregeling of wat dan ook. Denkende aan de LPF- en PVV toestanden ben ik er niet bang voor dat er weer aardig wat op zullen komen draven, om daarna hun hand op te houden en uiteraard onze belastingcenten gratis en voor niks op kunnen gaan maken. Want hoe gaan mensen als Henk Krol en Jan Nagel mensen beoordelen op hun geschiktheid? Psies, leve het opportunisme!

Wie zegt er dat er in Nederland geen mogelijkheden zijn om een goed inkomen te genereren?

7 gedachten over “Alle opportunisten verzamelen bij 50Plus!”

 1. @2 Keira Dank je!

  Je geeft zelf aan waarom het gaat in de politiek.

  https://krapuul.nl/overig/nieuws/100235/pvda-bananenpartij/

  50plus is een partij die al staat terwijl JHIM nog in de oprichtingsfase zit. Daarnaast zitten bij 50plus veel ouderenplus dus de partij kan wel wat verjonging gebruiken.

  Ik zal de laatste zijn om te beweren dat het niet opportunistisch gedrag van me is. Maar als ik ook wil doen wat al die anderen doen zonder enige scrupules dan is aansluiten bij 50plus zo gek nog niet.

  En lid zijn van twee partijen is niet verboden, en geeft tweemaal een warm nest en tweemaal een kans op een plaats in de wachtgeldwei.

  https://krapuul.nl/overig/blog/99231/eerste-aankondiging-nieuwe-politiek-partij/

 2. Daar wil ik ook bij horen voordat me plaatsje wordt ingenomen door oud-politici wiens wachtgeldperiode dreigt te eindigen.

  Ook de politiek barometer geeft aan dat er genoeg ruimte is bij 50plus, voor CV- oppoetsers, drankorgels, fraudeurs, halve criminelen, zelfopstappers, uitgerangeerde, uitgegooide, door de kiezers afgestrafte, weinig en nog mindere empathische politici EN krapuul lezers.

  http://www.ipsos-nederland.nl/content.asp?targetid=621

 3. Amstel als je nog een PA nodig hebt, roep maar! Wil ook wel wachtgeld 🙂 (of geldt dat dan weer niet voor mij?)

 4. @6 Keira, ik heb het nagekeken maar helaas voor jou als PA van een aanstormend politiek talent van een bepaalde leeftijd zoals ik is er geen wachtgeldregeling voor de zeer gewaardeerde Persoonlijks Assistent. Daarvoor hebben ‘ WIJ ‘ voor niet-politici de WW ooit bedacht als vangnet voor de minder ellebogengebruikers.

Reacties zijn gesloten.