Ali B. terecht woedend op de Telegraaf

De website van De Telegraaf heeft bij het artikel ‘Liever geen allochtone schoonzoon’ een foto gebruikt van Ali Bouali, beter bekend als de Ali B. ‘Het moet niet veel gekker worden’, twittert de rapper.

‘….dit is toch onvoorstelbaar?! #mafkezen’, twittert Ali.

Het artikel ‘Liever geen allochtone schoonzoon’ staat op de pagina Vrouw en gaat over het feit dat bijna de helft van de Nederlandse ouders het vreselijk zou vinden als hun dochter met een allochtone vriend thuis zou komen.(Ali B. woedend op Telegraaf – het Parool)

Dat vroeg ik me eerlijk gezegd ook al af, wat de afbeelding van Ali B. bij dat tendentieuze stuk deed. Maar ja wel typisch Telegraaf-denken, Ali B. is van Marokkaanse afkomst (wel geboren in Nederland, maar dat mag de pret niet drukken), dus prima geschikt in hun denkwereld. Stelletje mafkezen!

Ik zou zeggen Ali, dien maar een vette rekening in.

4 gedachten over “Ali B. terecht woedend op de Telegraaf”

 1. Gaar voor de ouders jou dat ze hun dochters liever niet zien met een allochtoon laat ze het vooral ook tegen hun dochters zeggen dan doen ze het juist lol kennen we samen autochtonen kinderen maken aangezien ik in nl ben geboren ben en dan met een Nederlandse dame een kind krijg is het autochtoon yuppie

  Maar klacht indienen ali b want belachelijk dat ze jou der op zetten zou beter zijn geweest als ze Henk en Ingrid met crocs op de foto hadden gezet met een a4tje liever geen allochtoon

  Gaat nergens over;)

 2. Waar jij en je partner ook vandaan moge komen…., een telegraaflezer als schoonouder is een veel grotere ramp.

 3. Jamal Schreef:

  een telegraaflezer als schoonouder is een veel grotere ramp.

  Weet ik alles van vanwege ex-schoonma, al 50 jaar telegraaflezeres, daar helpt geen therapie meer aan.

Reacties zijn gesloten.