Algemene Beschouwingen – Geert Wilders; een analyse

Ja zeg, bekijk het effe. Die man moet weliswaar in analyse, dat wel, maar dan tegen 350 euro per uur bij een joods-christelijke psychiater. Daar ben ik niet voor aangenomen en word er ook niet voor betaald.

Maar hieronder dan nog even een samenvatting van de meest pregnante onzin:

Hij begon maar gelijk weer eens met Cohen te pesten, net zoals de bully op het schoolplein altijd dezelfde daarvoor uitkiest. Het is altijd wachten op het moment dat zo iemand eens de verkeerde tegenkomt (Hoe bestaat diegene met de grootste bos melkboerenhondenhaar in de Kamer het trouwens iemand anders voor poedel uit te maken?)

Wilders bleek een nieuw doel gevonden te hebben voor zijn haatpreken: de Grieken. Maar niettemin was het een tamelijk saai verhaal.

Wilders: “We zijn hier uitgelachen”. Ja je blijft lachen met die PVV, dat is wel een voordeel van die partij

“De minaretten doen pijn aan de ogen. Het zijn torens van een oprukkende woestijnideologie”, zei Wilders. Ja, en waar kregen, die vermeend joods-christelijke cultuur in gedachten houdend, Mozes en Jezus ook alweer hun inspiratie? Niet op de Hollandse vette klei hoor. Venlo ligt trouwens ook op zandgrond.

‘” Wat in Zwitserland kan, kan ook hier.” (nog steeds over dat minarettenverbod). Ja, dat is precies het probleem: allerlei dingen die voorheen alleen maar in andere landen konden blijken ineens ook hier te kunnen.

Asielzoekerscentra mogen van Wilders alleen nog maar in gebieden met overwegend links stemmende mensen geplaatst worden; ok, dan feesten met Frans Bauer-, Dries Roelvink- en André Hazesmuziek alleen nog in wijken met overwegend PVV’ers. Mensen die geen PVV stemmen en toch van deze muziek houden hebben pech, alsmede niet-PVV’ers die in wijken met een meerderheid aan PVV’ers wonen, maar die waren toch al wanhopig, dus dit kan er ook nog wel bij.

Wilders had ook nog iets over oudermishandeling. Naast fysieke mishandeling moet volgens mij psychische mishandeling niet onderschat worden; dat je zoon de PVV opricht bijvoorbeeld.

5 gedachten over “Algemene Beschouwingen – Geert Wilders; een analyse”

 1. “De minaretten doen pijn aan de ogen. Het zijn torens van een oprukkende woestijnideologie”, zei Wilders. Ja, en waar kregen, die vermeend joods-christelijke cultuur in gedachten houdend, Mozes en Jez”us ook alweer hun inspiratie?”

  De Nieuwe Synagoge in Berlijn, bouwjaar 1865.
  http://de.wikipedia.org/wiki/Neue_Synagoge_(Berlin)

  U zegt het waarvandaan de bouwstijl momt. Op dit moment een van de belangrijkste monumenten van Berlijn. Tijdens de bouw waren de beleangrijkste tegenargumenten gelijk aan die van Wilders nu.

 2. wij allemaal zijn het zat van wilders gezeur en gezeik
  dat is de enige wat wilders kan en meer doet hij niets
  DUS OPZOUTEN MET PVV

 3. Ehh te dure prestige gebouwen die niet haalbaar zijn voor de gewone man doen pijn aan mijn ogen,het haar van geert doet pijn aan meijn ogen en poepgat,de tronies van henken en ingrids en de rest van de walgelijke lage mensen troep doet pijn aan me poephol dus…. moet ik nu in de tweede kamer hierover ee nmotie indienen?

Reacties zijn gesloten.