Alarm: Islamisering van Limburg

De PVV is in alle staten, de grote leider en fan van de neonazistische Pro Patria vindt het een grote schande en de fractievoorzitter van de Limburgse PVV bevestigt het.

Limburg islamiseert!

Waarom?
De regering weigert actie te ondernemen tegen de bouw van een moskee in Venlo.

“Op deze manier gaat ons land in de uitverkoop aan een ons wezensvreemde gewelddadige cultuur”, aldus Geert Wilders.

De extreem idioot Geert Wilders blijft keer op keer vergeten dat hij trouw heeft gezworen aan de grondwet. In feite schendt hij de eed en dat is een ambtsmisdrijf, waarvoor strafrechtelijke vervolging mogelijk is.

17 gedachten over “Alarm: Islamisering van Limburg”

 1. “Op deze manier gaat ons land in de uitverkoop aan een ons wezensvreemde gewelddadige cultuur”

  Hiermee bedoelt Wilders enkel het doorbraak van zijn partij PVV in de Tweede Kamer en het warme, snoezige wens van Premier Rutte om samen “gedoogd” te gaan regeren wat de extremist Wilders uiteindelijk gedwarsboomd heeft.

  Inderdaad zijn Wilders/PVV/ afgesplitste fracties de grootste gevaar voor Nederland en de Nederlandse samenleving.

 2. Dat is het lastige van tekst uit een draaiboek blijven herhalen, Cornelis. Op den duur treedt er een verzadiging op, wanneer exact dezelfde punten worden herhaald. Zoals je zeer waarschijnlijk weet, is het niet alleen Wilders die het e.e.a. blijft herhalen, maar dat je dit tevens terugziet/ -hoort in Amerika of Engeland, bij de moslimbashers aldaar. 1:1 tekst, geen verschil. Enkel mensen met beperkt verstandelijke vermogens zullen ‘hij heeft gelijk’ zeggen.

 3. Ik vond dit nog wel de opvallendste zin uit het stukje: “PVV Limburg fractievoorzitter Michael Heemels uit Herkenbosch is het met Wilders eens”
  Jaja, het Vaderlandsch Journaille, nooit vies van een open deur …

 4. Ga eens in Limburg op bezoek zou ik zeggen. Zie je meteen dat er niets van waar is.

  Ben er zelf opgegroeid. Ze hadden een grotere hekel aan Hollanders dan aan mensen uit het buitenland…..

 5. En speciaal voor de moslimhaters die wel eens op onze site komen om te kijken of er nog ‘munitie’ te vinden is waarmee redactie en lezers van Krapuul geframed kunnen worden als IS-fans of jodenhaters, hier een paar voorbeelden van de prachtige architectuur van islamitische gebedshuizen. Een lust voor het oog!
  http://petapixel.com/2014/08/14/beauty-symmetry-collide-stunning-photographs-irans-mosques/
  Maar natuurlijk ook gewoon voor fatsoenlijke mensen om even van te genieten.

 6. @Leo,ja. En we zijn uiteraard ook allemaal jodenhaters, islamknuffelaars, terroristen en IS-fans.

 7. @Marc, ja: iedereen die ooit buiten zijn of haar dorp gekeken heeft, twijfelt over of de terugkeer van de gulden wel zo’n goed idee, niet naar Tell Sell programma’s en KvdB kijkt is op zijn minst een jodenhater en IS sympathisant die het kalifaat met rasse schreden dichterbij brengt. Allemaal verdacht en allemaal oprotten naar hullie d’r eiguh land.

 8. Nee, lekker ons land laten overspoelen met vreemdelingen die de taal niet spreken en uit oorlogsgebieden komen, krapuul ja dat zijn jullie, als het straks te laat is kunnen we jullie landverraders als eerste terechtstellen. Misschien wel via de Sharia.

 9. Natuurlijk Erik , en dan sta je vooraan , met de andere we zeggers , blij met eindelijk ” orde en gezag ” de gemiddelde PVV stemmer en de gemiddelde Sharia fan verschillen zo slaapwekkend weinig van elkaar …

 10. “kunnen we jullie landverraders als eerste terechtstellen”

  Leer eerst maar eens de definitie van landverraad voor je verdere dreigementen uit, sneuneus.

 11. Je loopt het risico Erik dat ik aangifte wegens dreiging met geweld tegen je ga doen. Flik het niet nog een keer dergelijke uitlatingen te doen.

 12. Ik ga dit weekend naar Limburg. Mocht het onverhoopt volledig geïslamitiseerd zijn zal ik terstonds een en ander melden. Vooralsnog vermoed ik dat e.e.a. bij klachten over slecht weer in de gemeente Echt-Susteren zal blijven.

Reacties zijn gesloten.