Ahmed Aboutaleb: vleesgeworden gotspe van Rotterdam

Gisteren heb ik – zoals ik trouwens meestal doe met die van ranzigheid vergeven gelijkgeschakelde media hier – de Nederlandse media grotendeels maar gelaten voor wat ze zijn.
Ik zag de bui al hangen met het gewauwel door hele en halve nazi’s over ‘onze vrijheden’, ‘de moslims moeten afstand nemen’ sfeertje en Rutte – die je na de massamoord op tachtig jonge kinderen niet hoorde en die nazi’s met hun wensen tot massamoord en etnische zuiveringen hele normale mensen met hele normale standpunten vindt – met zijn ontstellend hypocriete ‘dit raakt ons allemaal.’
Maar als er nou één in dit land is waar ik echt helemaal schijt- maar dan ook echt schijtziek van word, is het wel het mocro-sletje van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb.
Gatverdamme! Het is goddomme net een klein kind met hoe ie zijn best doet bij het boze, blanke, verongelijkte baasje in het gevlei te komen: ‘Zie je wel, ik hoor er toch wel bij hè? Ik doe het toch wel goed hè, baasje?’
Waarom moeten, zoals deze meneer blèrt, ‘moslims hier massaal afstand van nemen’? Waarom is dat ‘erg belangrijk’?
Mij lijkt eisen dat mensen collectief ‘afstand nemen’ aan iets waar ze part noch deel aan hebben – en het is niet de eerste keer dat we zoiets opmerken – diezelfde mensen collectief schuldig verklaren aan iets waar ze ten ene male niet schuldig aan zijn.
En dat is één van de meest weerzinwekkende dingen die een (mislukt) mens andere mensen aan kan doen: ze ergens collectief schuldig aan verklaren. Hoe verhuld of omzichtig dat ook gebeurt. Het is een daad van uitsluiten.
Het is immoreel. Het zijn onvervalste nazi-praktijken.
Heeft Aboutaleb ook in juli 2011 opgeroepen dat alle blanken massaal afstand nemen van wat er in Noorwegen gebeurd was?
Ik dacht het niet.

Heeft Aboutaleb afstand genomen van de nazi’s in zijn stad die vinden dat moslims aan bomen horen te hangen en daarom een platform bij de EO krijgen?
Ik geloof van niet. Evenmin heb ik hem gehoord toen er op internet tal van oproepen verschenen, ook van Rotterdammers uit ‘zijn’ stad, om moskeeën in brand te steken en moslims massaal te vermoorden.
Ook heb ik Ahmed Aboutaleb niet gehoord toen het stuk nazi-vuil Jan Bennink van de dito nazi-omroep behorende tot de Telegraaf Media Groep te kennen gaf de redactie van de site Joop.nl te willen uitroeien. Waarmee ik maar wil zeggen dat het uitroeien van redacties niet exclusief is voorbehouden aan gekken die zeggen in de naam van Allah te handelen. Maar nogmaals: Aboutaleb heb ik daar niet over gehoord terwijl ie toch redelijk vaak voor de camera en kabouter Plop microfoon van die nazi’s is verschenen. Toch?
Laten we ons verder even realiseren dat deze valse profeet van de vrijheid die nu staat te dansen op de lijken van de gisteren vermoorde redactieleden niets maar dan ook niets gemeenschappelijks heeft met hen die gisteren het leven lieten.
Helemaal niets. Want we hebben het over een meneer die lid is van een partij waar men het heeft over ‘etnisch monopolie’, ‘vernederen voor de eigen groep’, welke schedelmeten tot beleid heeft gemaakt, welke mensen de dwangarbeid in trapt en aldus elk perspectief op een waardig leven in vrijheid hen onthoudt en welke mensen massaal voor verdacht en onbetrouwbaar houdt tenzij ze zelf het tegendeel bewijzen, van een partij welke – zo bleek tijdens een debat over de opvang van slechts 250 radeloze vluchtelingen uit Syrië – net als Hans Janmaat destijds de mening erop nahoudt dat ‘vol is vol’ geldt.
Hebben we het verder nog maar niet over het compleet inhumane, ronduit misdadige asielbeleid van Schreibtischmörder Teeven waar deze ‘vrijheidslievende’ Aboutaleb en zijn partij steun aan verlenen en waar eerder deze week nog een Afghaanse asielzoeker het slachtoffer van is geworden.
Over het feit dat in het Nederland van 2014/2015 net als in het Nederland van 1944/1945 gezinnen uit elkaar worden gerukt, in Schutzhaft getrapt worden, gecriminaliseerd en gestigmatiseerd worden op basis van slechts een vermoeden en een AIVD-telefoontje zullen we het een andere keer maar even hebben. Hier volstaat op te merken dat dit gebeurt onder verantwoordelijkheid van de partij van Aboutaleb.
Bovendien werkt deze Aboutaleb samen in B & W van Rotterdam met een stel ordinaire nazi’s die vinden dat asielzoekers ’te humaan’ worden behandeld.
Zo iemand die het heeft over ‘onze vrijheden’ is een wandelende gotspe aan het adres van de doden van Charlie Hebdo als ook alle vrijheidslievende mensen en kan maar beter zelf oprotten. Mislukte mensen hebben we al teveel in dit land.
Ook Ahmed Aboutaleb spreekt niet namens mij als ie een brief schrijft aan zijn collega in Parijs. Dat zal ik de burgemeester van Parijs op een gepast moment ook zeker laten weten.