Achtung, Achtung! Deichdurchbruch!

downloads
Les Indésirables

Weet u het nog? Het gezanik tot vervelens toe over “al die Bulgaren en Roemenen” die Nederland vanaf 1 januari zouden komen “overspoelen”?

Evenzo tot vervelens toe maar meer nog tot grote weerzin van ieder fatsoenlijk mens die zich (al was het maar voor een klein beetje) kan verplaatsen in een ander die het iets minder getroffen heeft dan hij of zij sprak de schedelmeter van Bruin II Lodewijk Asscher bij vrijwel elke gelegenheid over “dijkdoorbraken”alsof de komst van mensen van elders een natuurramp betreft.

Gelijk aan zijn grote vriend Geert Wilders (want laat niemand mij trachten wijs te maken dat die twee elkaars bloed wel zouden kunnen drinken of anderszins niet met zijn beiden door één deur zouden kunnen, racisten onder elkaar zullen we maar zeggen) die over andere ‘Unerwünschten’ spreekt in termen van tsunami’s.

Afijn, drie weken 2014 en de feiten laten zien dat xenofobe stemmingmakers waaronder schedelmeter Lodewijk Asscher weer eens voor niks hebben lopen te janken want wat blijkt: 143 Roemenen en 81 mensen uit Bulgarije hebben zich gemeld bij diverse gemeentes.

Mijn eerste reactie was: al die andere mensen hebben groot gelijk dat ze Nederland mijden als de pest gezien het door en door xenofobe karakter van dat kutvolk daar aan de Noordzee. Je zou wel gek zijn huis en haard te verlaten om je voor zulke lui de kolere te werken voor een grijpstuiver.

Hoe het ook zij: wanneer wordt Nederland xenofobe schreeuwlelijkerds als Asscher, Wilders en noem ze maar op, die hele lange lijst opportunistische en niet door enige kennis van zaken gehinderde bruine misbaksels gewoon helemaal spuugzat?

 

9 gedachten over “Achtung, Achtung! Deichdurchbruch!”

 1. “wanneer wordt Nederland xenofobe … bruine misbaksels gewoon helemaal spuugzat?”
  Nooit, zolang Het Volk, waarvan in ieder geval Dead Cat Wilders zich de vertegenwoordiger noemt, iets te zeuren en te zaniken, hun azijn in het openbaar te pissen, of erger, nodig heeft om überhaupt te kunnen leven.

 2. Ja wat LRD zegt. We hebben een machine en die houdt soms honderden spam comments per dag tegen. Soms (maar meestal niet) zitten daar ook ook fatsoenlijke comments bij.

 3. Inderdaad zijn de buitenlanders schuldig aan alles wat verkeerd in Nederland gaat.
  Niet vergeten dat buitenlanders zijn ook degene die de crisis hebben uitgevonden.

 4. @Nexus, ja, en ze brengen enge ziektes met zich mee. Tenminste als je CDA minister van ez uit Bruin I die liever een kroketje eet dan halal vlees Verhagen moet geloven…

 5. Het is heel wat Nederlanders (wellicht de meerderheid) nog niet rechts genoeg dit Kabinet. Ik lees de meest vreselijke voornamelijk domme dingen.

  De onderstaande reactie van een van de velen PVV adepten.

  “2010 Rechts 82 zetels
  2014 Rechts 99 zetels

  Links brokkelt gelukkig steeds verder af. ”

  En dan het gejuich op dat forum….

  Ja we merken het want het gaat ZEER ZEER ZEER slecht met Nederland en ze willen het nog slechter want men gaat of uit protest of uit pure angst en haat de PVV in het zadel helpen. Volkomen gestoord. Ze zijn echt psychopatisch.

  Maar ze zullen hun foute keuze gauw voelen. Met Wilders veranderd er niks aan hun persoonlijke situatie sterker nog ze gaan compleet het schip in.

 6. Echt een ezel is een stuk slimmer. Die stoot zich niet 2 x aan dezelfde steen maar dit volk…

  3 x

  (Bruin I, Bruin II, Stront III (VVD, PVV, Gristengriezels))

Reacties zijn gesloten.