Accessoires en stijl voor uw wifebeater

wifebeaterU hebt er vast wel eens van gehoord, de ‘wifebeater’. Het is een onderhemd dat ooit vooral geassocieerd werd met de onderlaag van de (Amerikaanse) maatschappij. En het zijn natuurlijk vooral dat soort mensen, -zo dacht men destijds-, die hun vrouw slaan, omdat ze bijvoorbeeld te veel zuipen, het vechtersbazen zijn, armoedige immigranten, en meer van dat soort stigma’s.

graus (1)Tegenwoordig weten we beter, en is het duidelijk dat er in iedere laag van de bevolking mannen zijn die hun vrouw slaan. En daarom kan ieder persoon van welk allooi dan ook tegenwoordig een wifebeater dragen. Wifebeater is een geuzennaam geworden. En personen die het zich kunnen veroorloven kunnen tegenwoordig wifebeater accessoires kopen om zich toch net een beetje boven de grijze massa te kunnen verheffen.
graus1 Dit is een redelijk bekend wifebeater accessoire. Alleen verkrijgbaar bij de betere brillenzaak, maar dan heeft u ook wat.

kkkTenslotte wil ik u dit ensemble laten zien om aan te geven hoe u uw wifebeater accessoires het beste kunt dragen. Geel wifebeater brilletje met een zwart wifebeater jasje en zilverkleurig wifebeater horloge met blauwe wijzerplaat.

Als u van wifebeaters en alle bijbehorende accessoires, houdt, neemt u dan contact op met het partijbestuur van de PVV. Zij kunnen u doorverwijzen naar een deskundige die alles weet van stijl en wifebeaten wifebeaters.

Volgende keer gaan we het hebben over accessoires en stijl voor de islamkritische,  moderne mens.

Dag!

7 gedachten over “Accessoires en stijl voor uw wifebeater”

 1. En nu in Canada aangeklaagd worden door deze dierenliefhebber pur sang, die anderen graag uitmaakt voor ratten, muizen, slangen en weet ik veel wat voor “ongedierte”

  Misschien zou een cursus jagen op rendieren een goede zijn. Kan ie zijn agressiviteit daar in kwijt.

 2. “En nu in Canada aangeklaagd worden door deze dierenliefhebber pur sang, die anderen graag uitmaakt voor ratten, muizen, slangen en weet ik veel wat voor “ongedierte””

  Ah, je hebt weet over (reli) indoctrinatie en je hebt de film Arachnophobia alsook de vele andere torretjes weten te aanschouwen?

  Welke ‘rotmof’ refereerde er nog maar aan ‘parasieten’?

 3. Nou dat zon vent nog een wijf heeft om te slaan,wat een kop zeg helemaal rood die vergoorde tronie dat kale voorhoofd en kruin met dat vieze matje en die asociale houding verschrikkelijk..is er geen foto van dat wijf want wie wil met zon griezel nou het nest in en erdoor geslagen worden bovendien

 4. Nee Marc, ik heb het over het feit dat de heer Graus iedereen die hij niet mag voor “enge” dieren uitmaakt zoals bijvoorbeeld :”rioolratten”

  En ik heb het over het stuk van Defrysk die, als je goed had opgelet, in Canada woont en niet in Nederland. Vandaar ook de idee om Graus eens op rendierjacht te laten gaan. In Canada een redelijk nationale sport.

  Dan kan je met je eigen gebral wel leuk proberen te gaan doen denkend dat je dat doet ten koste van mij, maar je faalt ongelofelijk aangezien je spelling zowel als je zinsbouw dermate incoherent zijn dat ik ernstig twijfel aan je geestelijke vermogens.

Reacties zijn gesloten.