Aboutaleb ziet niets in plan Opstelten

Burgemeester Aboutaleb ziet niets in het plan van zijn voorganger minister Opstelten om organisatoren van evenementen op te laten draaien voor de extra politie-inzet.

De politie maakt meer en meer de induk op mij die bepaalde werknemers van grote bedrijven altijd op mij maakten: voortdurend zoekend naar redenen om iets NIET te hoeven doen.

Ik was ooit koerier, en er waren bedrijven waar ik spullen moest afleveren waar willekeurig welke persoon die ik aansprak altijd direct naar iemand anders begon te zoeken die verantwoordelijk was voor het aannemen van mijn lading.

Het kan natuurlijk ook een financieel probleem zijn. Ja Opstelten, daar sta je dan met je lekker rechtse beleid dat zo weinig mogelijk overheid wil.

2 gedachten over “Aboutaleb ziet niets in plan Opstelten”

  1. `Om organisatoren van evenementen op te laten draaien voor de extra politie-inzet’

    Het is natuurlijk wèl zo dat populistisch rechts straks gaat eisen dat organisatoren van demonstraties tegen het regime Rutte ook een rekening gaan krijgen voor ME-geweldsmonopolie , zodat massa-demo’s
    op touw zetten steeds penibeler gaat worden.

Reacties zijn gesloten.