ABN AMRO fêteert topklanten op feest van onze belastingcenten

Uitgerekend op de dag dat minister De Jager (Financiën) bekendmaakte dat er inmiddels in totaal 30 miljard euro aan staatssteun in de bank is gestoken om de instelling overeind te houden, ontvingen topklanten van ABN Amro een uitnodiging voor een exclusief galadiner op paleis Soestdijk.

En waarom horen we hier niemand over? Ik wil ook wel naar zo’n exclusief diner met operavoorstelling. Maar ja, helaas ben geen ’topklant’ van de ABN AMRO. Ik mag er wel aan meebetalen dat anderen dit mee kunnen maken, dat dan wel weer. Met dank aan dit kabinet en de graaiers van die *^#^%bank die niemand in de hand kan houden, lijkt het.

2 gedachten over “ABN AMRO fêteert topklanten op feest van onze belastingcenten”

 1. “Kennelijk vinden bankiers nog altijd dat ze boven alles en iedereen verheven zijn…”

  Het moet duidelijk vermeld worden dat het om ABN AMRO bankiers gaat, want die zijn degene die alle contact met de realiteit hebben verloren. Langs deze weg krijgt ook men door hoe ze bij ABN AMRO over de rest van de klanten, (dus de minder vermogenden, zeg de gewone Nederlanders) denken en handelen.

  Die tellen gewoon niet mee. Maar die wel mogen eraan meebetalen.

  Dit is een kwalijke vertoon van geldwolven die onze maatschappelijke gelden in deze moeilijke tijden proberen te verkwanselen, want wie zal se stoppen??

 2. het is gewoon een sigaar uit eigen doos voor deze “topklanten”

  over het hele jaar rekent de bank aan iedere topper waarschijnlijk (vele) duizenden euro’s aan kosten, provisie, etc. in het kader van vermogens”beheer “, diverse meer of minder nuttige polissen, adviezen, etc.

  gezellig een avondje opera in de smoking samen met moeder de vrouw in galajurk, onbeperkt schransen, beetje netwerken met gelijkgestemden in smoking en galajurk, valetparking voor de Jag, wijntje, sigaartje,wat wil een veeleisende klant nog meer?

  kost de bank misschien een paar honderd euro per relatie en volgend jaar kunnen ze weer dezelfde kosten (of meer) in rekening brengen

  relatiebeheer kun je dat noemen

  de raad van bestuur gaat niet mee, misschien doen die liever hetzelfde als die verzekeraar in Duitsland deed

  http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/2434075/2011/05/19/Duits-bedrijf-trakteert-beste-medewerkers-op-seksorgie.dhtml

  allemaal bultjes oplopen bij dezelfde dame van lichte zeden is natuurlijk wel een bijzondere manier van teambuilding

Reacties zijn gesloten.