Aantal zelfmoorden in Griekenland sterk gestegen

Voor al die sociopathische egocentristen die nog steeds denken dat ze in Griekenland schaterend in de zon liggen vanaf hun 45e: het aantal zelfmoorden in Griekenland is sinds 2009 scherp gestegen.

Uit politiegegevens blijkt dat het zelfmoordcijfer met 37 procent omhoog is gegaan.
(…)
Ook in Nederland stijgt het aantal zelfdodingen al enkele jaren iets. De toename is echter lang niet zo sterk als in Griekenland. In 2011 ging het in Nederland om 1647 zelfdodingen, een toename van 47 vergeleken met 2010.

4 gedachten over “Aantal zelfmoorden in Griekenland sterk gestegen”

 1. Ach ja, je moet iets over hebben voor een waanidee.
  Dat dit waanidee levens kost is niet relevant, de multi nationals en financiele instellingen profiteren er tenminste van.
  Geld is belangrijker dan mensenlevens.
  Pas geleden heeft een goede bekende van mij zelfmoord gepleegd.
  Was 53 jaar en ontslagen.
  Na 6 weken het verborgen gehouden te hebben voor zijn gezin, kwam de vrouw erachter.
  2 weken later heeft hij zich opgehangen.
  Jan, rust in vrede.

 2. Ja dat zal hier in de toekomst ook met grote zekerheid gaan gebeuren ,met dank aan dit fijne kabinet .Met twee machtsgeile leugenaars ,waarvan samson afgelopen zondag met droge ogen in buitenhof verkondigde dat 80 %van de werkzoekenden boven de 45 binnen een jaar werk vonden .Waaruit maar weer blijkt dat ze ,een totaal ongeschikt zijn en ver van de realiteit staan .Dat geeft een naar gevoel voor de toekomst van nederland .

 3. @2
  Ja, zoiets heb ik de kale kerngeleerde ook horen beweren, zondag in Buitenhof. Valt niet meer serieus te nemen, die man. Het Diederikje is waarschijnlijk met een gouden lepeltje geboren, heeft nog even een romantische fase bij Greenpeace doorleeft, en is toen, omdat hij kernfysica heeft gestudeerd, polticus geworden.

 4. Las op NRC NEXT,dat hetgeen samson beweert totaal niet correct is dat zelfs maar 45% van de werkzoekenden in de leeftijd tussen 35 en 45 jaar binnen een jaar aan het werk komen .En dat tussen de45 / 55 dat percentage hetzelfde blijft .De leugen regeert

Reacties zijn gesloten.