Aanslag op PvdA-hoofdkantoor

Vannacht is er een aanslag geweest op het PvdA-hoofdkantoor in Amsterdam. Poging tot brandstichting in een woonwijk is geen sinecure. Zeker niet met die oude panden met houten vloeren, brand als de hel.

Ik ben benieuwd uit welke hoek de brandstichter kwam. Aangespoord door de retoriek van Geert Wilders en zijn fulminaties tegen het verfoeilijke links of kwam het van een ontevreden linkser?

Update: Er werden pallets voor de deur in de brand gestoken en er is een groepje van 6 tot 8 mensen gezien.

9 gedachten over “Aanslag op PvdA-hoofdkantoor”

  1. Ik vraag me ineens af, groen-gele verf: zouden het ADO aanhangers geweest zijn die iets tegen de PvdA hebben? Het slaat nergens op, maar die kleuren zijn toevallig en omdat er Ajax – ADO gespeeld werd gisteren…

  2. 💡 tja, creatief denken heet dat 😮 maar wat kunnen ADO supporters tegen de PvdA hebben 💡 Dat het hoofdkantoor in A’dam staat. Nou eh, tja. 😮

  3. Stukje in De T. gezien? Hoe groot zou de ruimte daar zijn geweest als het om het VVD-pand was gegaan en hoeveell reacties zou dat hebben opgeleverd? Elke dag anti-pvda-retoriek in je dagblad,,,dan ga je vanzelf met vuur en verf aan de gang….Dank Sjuul!

  4. Of als het een PVV partijpand was geweest, wat er niet is omdat het geen echte democratische vereniging is. Ze gebruiken de Tweede Kamer kamer als partijpand, van onze belastingcenten.

  5. Keira Schreef:

    tja, creatief denken heet dat maar wat kunnen ADO supporters tegen de PvdA hebben Dat het hoofdkantoor in A’dam staat. Nou eh, tja.

    ADO heeft een hoog tokkiegehalte in haar kern van “agressieve” aanhangers.. Gezien de hoeveelheid PVV stemmers in het voor 50% allochtone haagse lijkt een PvdA hoofdkantoor mij ee “logisch”doelwit voor door Wilders en Fritsma opgejutte zooitje… Voeg daar nog bij dat de “Erfvijand” van de F Side tijdens de EDL betoging een anti-Wilders standpunt innam ….

Reacties zijn gesloten.