Aankomende oppostie verbaasd over concept regeerakkoord.

De mogelijke oppositie is verbaasd over het conceptregeerakkoord dat de VVD-CDA-PVV partners hebben gepresenteerd. Ze hadden echte vernieuwingen verwacht en die staan er niet in. Wat als vernieuwing is gebracht is veel schijnpolitiek.

PvdA raad je aan je vingers na te tellen, GroenLinks mist echte vernieuwingen, SP snapt niet waar het over gaat, D66 vindt het een stagneerakkoord en PvdD vindt het rampzalig voor een duurzame samenleving.

En de SGP? Onze mannenbroeders staan glimmend aan de kant over zoveel anti-Islam geweld.

Van de CU weten we dat ze de tweedeling in de samenleving veroorzaakt door het polariserende gebral van onze Geert niet kunnen waarderen en fel tegen zijn.

1 gedachte over “Aankomende oppostie verbaasd over concept regeerakkoord.”

  1. Nou ja, Groen Liberaal en D66 zijn teleurgesteld dat de ontslagbescherming niet opgeheven is. Met Paars-Plus was er inderdaad dieper gesneden ..eh, sorry, ‘hervormd’ …in de sociale zekerheid, dat garandeer ik je. Desondanks is het nog steeds erg genoeg wat er in het akkoord staat. En God sta je bij wanneer je in het Nederland van de komende decennia moslim, niet-blanke immigrant, bijstandsmoeder of psychiatrisch patiënt bent.
    Overigens: van Halsema, Cohen en Pechtold verwacht ik niets, maar Roemer zou inmiddels al lang een persverklaring de deur uit gestuurd moeten hebben waarin hij verklaart dat Bruin I niet bij hem aan hoeft te kloppen indien ze een ad-hoc meederheid in het parlement nodig heeft. Zoals iemand eerder deze week op deze site stelde: links Nederland zou gewoon de taktiek moeten volgen die de Republikeinen in de VS tegen Obama volgen. Zit Bruin I dwars waar je maar kan, weiger mee te werken aan enig wetsvoorstel en zorg er voor dat Bruin I voor elke centimeter terrein moet vechten.

Reacties zijn gesloten.