Aangifte tegen PVV – tokkie Edgar Mulder (PS Overijssel)

Tijdens een voorlichtingsavond over de huisvesting van vluchtelingen in huize Scherpenzeel te Goor heeft PVV fractievoorzitter van de Provinciale Staten te Overijssel Edgar Mulder voorzitter Mehmet Göksu van de Turkse moskee in Goor toegevoegd dat ‘hij hier niet hoorde’.

Aanleiding voor een fikse discussie tussen Rijkens en Mulder was een opmerking van voorzitter Mehmet Göksu van de Turkse moskee in Goor. Hij zei zich emoties van tegenstanders te kunnen voorstellen. Hij liet echter ook weten voorstander van opvang van asielzoekers in de statige villa te zijn. Dat was tegen het zere been van de provinciale PVV-lijsttrekker Edgar Mulder. “Jij hoort hier niet”, zei Mulder tegen de in Turkije geboren Göksu. (Tubantia)

U ziet, men gaat steeds een stapje verder bij de PVV. Eerst was het alleen de islam waar verdachte Geert W. bezwaar tegen had, toen moesten we minder Marokkanen hebben en nu wordt er door een PVV’er expliciet gezegd dat een Turkse Nederlander hier niet hoort.

Fractievoorzitter Fred Rijkens van de PvdA  heeft aangifte gedaan tegen Mulder wegens discriminatie.

Rijkens memoreert ook nog even dat Mulder hem betitelde als een ‘volgevreten babyboomer’, en een omstander die kritiek op hem had, van ‘drankmisbruiker’. “Hij had het ook over Groen-linkse uitkeringsmisbruikers”.

Het moet gezegd, de PVV is in zoverre een uiterst democratische beweging, dat deze tokkietuig van dit Neanderthalerniveau in staat stelt tot de hoogste gremia te laten doordringen, waar zij het normaal niet verder geschopt zouden hebben dan assistent-conciërge tweede klas. Maar goed, straks kan hij wellicht in navolging van Den Lijder met een strafblad pronken.

2 gedachten over “Aangifte tegen PVV – tokkie Edgar Mulder (PS Overijssel)”

  1. Pingback: Kamerwatch | Niets is geheel waar, en zelfs dat niet.

  2. Pingback: Ik ben kamerwatcher | Niets is geheel waar, en zelfs dat niet.

Reacties zijn gesloten.