Aaaaccccccchhhhhhhhhh, WNL en PowNed krijgen geen voorkeursbehandeling

Of asprirant-omroepen WNL en PowNed over een paar jaar nog op de buis zijn, is nog maar de vraag. De coalitie laat in de afspraken over een nieuw mediabeleid de nieuwkomers aan hun lot over.

Goh, en dan doen ze nog zó hun best om in het gevlei te komen bij die bruinen en dan worden ze in de steek geláten! Ziellug.

4 gedachten over “Aaaaccccccchhhhhhhhhh, WNL en PowNed krijgen geen voorkeursbehandeling”

  1. Het Telegraafartikeltje eindigt met “Pas als echt blijkt dat WNL en PowNed geen partner kunnen vinden, zal de overheid zich ermee bemoeien. ”
    Moet ik dat lezen als “als de extreemrechtse krant de Telegraaf, de krant die juichend alle “misstanden” van links en allochtonen aan de kaak staat en het lijfblad is van de extreem-rechtse politicus Wilders en z’n volgelingen, tóch niet de aanhang heeft die zij ooit tijdens WOII had” door de overheid moet worden gesteund, omdat het belangrijk blijft dat er eindelijk het rechts geluid als enige ware geluk wordt ervaren en dat we nóóit, nooit weer in een situatie komen waarin linkse kranten iets te zeggen hebben omdat we dankzij Wilders weten dat die voor 80% uit links geboefte bestaat?

  2. Bijna goed. Linkse media bestaan voor 100% uit links geboefte, maar dankzij het eerlijke rechtse geluid is dat maar 80% van het geheel (as if. TMG is de grootste mediaclub).

    Ook weer hilarisch dat vingerlikkend Nederland toch ruimte voor overheidssteun aan WNL en Powned openlaat. Hoe zat dat ook alweer met het ophouden van je eigen broek, hmmm?

Reacties zijn gesloten.