700 vluchtelingen verdronken – fractieleiders op foto met Ebru ‘Nul Medelijden’ Umar

In een paar dagen tijd zijn bij drie scheepsrampen op de Middellandse Zee vermoedelijk 700 bootvluchtelingen verdronken. Dat meldt de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. De migranten probeerden vanuit Libië Italië te bereiken.

Het cijfer is vooral gebaseerd op getuigenverklaringen. Woensdag kapseisde een overvolle vissersboot voor de Libische kust met vermoedelijk 600 mensen opvarenden. 500 van hen werden gered door de Italiaanse kustwacht, 100 mensen worden vermist.(NOS)

Kortom, Ebru Umar gaat weer een prachtige zondagmiddag tegemoet zonder ook maar enige last te hebben van welk medelijden met wie dan ook. Ja, met zichzelf misschien, omdat ze nu immers BEDREIGD wordt. Maar daar staat tegenover dat een hele reeks fractieleiders, tot aan Jesse Klaver toe (dàààg Jesse, bedankt voor die twee maanden hoop op een integere fractieleider van GroenLinks) in de rij stonden bij de Libelle Zomerweek om met dit empathieloze mormel op de foto te gaan, dus waarom zou ze zich eigenlijk ook bezwaard voelen?

1 gedachte over “700 vluchtelingen verdronken – fractieleiders op foto met Ebru ‘Nul Medelijden’ Umar”

  1. Pingback: Moeten er eerst doden vallen voordat NTR en politici zich realiseren een moreel kompas te zijn? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.