70 Jaar bevrijding: ook boekverbrandingen komen helemaal terug, met dank aan de VVD

Afgelopen wekend schreef Ilja Leonard Pfeijffer, naar aanleiding van het door Bruin II afschaffen van de mensenrechten ten einde nog meer mogelijkheden te hebben mensen die niks hebben en alles kwijt zijn te kunnen deporteren, dat de VVD vluchtelingen het liefst ziet verdrinken. De perverse Halbe Zijlstra van de ‘PVV met leden’ bestond het zelfs vluchtelingen crimineel gedrag te verwijten à la psychopaat en moordenaar Willem Holleeder. Pfeijffer heeft gelijk: de ‘PVV met leden’ ziet het liefst die mensen verdrinken.
Maar niet alleen dat. In de fascistische horrorstaat die de VVD voorstaat en bezig is te realiseren zonder dat er een nazi-bezettingsleger aan te pas hoeft te komen, zullen ook boekverbrandingen het net als in 1933 helemaal weer gaan maken:

2015-04-26 Sjoerd Potters VVD koran

Aldus VVD’er Sjoerd Potters die al 901 dagen parasiteert op gemeenschapsgeld als lid van de Tweede Kamer.

En dan voelt ook een tokkie genaamd Benno Hak sr. zich gelegitimeerd om de meest vreselijke dingen te roepen:

2015-04-26 Benno Hak Korans verbranden

Inderdaad: waar boeken verbrand worden, zullen uiteindelijk – zo schreef Heinrich Heine – ook mensen verbrand worden. In zijn Joetjoep-knip en plakwerkje dat moest dienen als een versie van ‘Der ewige Jude’ zou de wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Geert Wilders, tevens verdachte in een strafproces wegens haat verspreiden, eveneens van plan geweest zijn een boek dat niet verboden is en waar miljoenen over de wereld dagelijks inspiratie uit halen om iets goeds te doen voor hun naasten demonstratief te verbranden.

Wat hij en Hak daarmee in feite zeggen is dat ze meer dan een miljard mensen willen verbranden. Sjoerd Potters en zijn ‘PVV voor leden’ helpen mee de weg naar de hel voor die te verbranden miljoenen te plaveien.

1 gedachte over “70 Jaar bevrijding: ook boekverbrandingen komen helemaal terug, met dank aan de VVD”

  1. Pingback: Met VVD’er Sjoerd Potters terug naar de tijd van de Gestapo, de Stasi, boekverbrandingen en verdwijningen | Krapuul

Reacties zijn gesloten.