6 gedachten over “50.000 betogers tegen besparingen in Londen. BBC zag niets”

 1. Inderdaad heb ik de foto’s van de betoging in de Franse pers gezien.

  De gecontrolleerde media mogen zulke berichten van hogerhand niet meer plaatsen.

 2. @1, Het ergste is dat er niet eens – zoals jij suggereert – iets van een officiële censuur bestaat omdat….het niet nodig is. De sheeple-media worden bevolkt door nitt-wits en assholes die geen fluit van het leven, de geschiedenis en de wereld begrijpen. En anders laten ze hun pagina’s wel vol schrijven door fascistische geteisem als Theodor Holman, Bert Brussen of Jan Benink voor iwe overigens eveneens geldt dat ze niet veel van de wereld en het leven snappen. En een voorbeeld bij uitstek hoe stompzinnig de media in Nederland zijn was die jankbrief van RTL’s Jos Heymans.

 3. Alleen al daarom zie je dat “linkse” media net zo een bullshit uitvinding is van rechts als dat van die “tsunami” aan buitenlanders.

  Het is behoorlijk erg dat een volk zichzelf zo in de voet schiet door 1. Rechts te stemmen. 2. Deze vorm van censuur gewoon toelaat.

 4. Tja,zeg dat maar eens tegen die engelse tokkies die zeggen wij hebben vrijheid van meningsuitting of persvrijheid…
  En dan zien ze ontoepasselijk veel zware berichten over piepa middelton of voetbalvrouwen die achter hun man staan in hun sexondergoed….tja achter je man staan nogal wiedes als hij zoveel verdient ga jij niets anders zeggen domme koe!

  Trouwens in geen een media heb ik die betoging gezien…wel veel tieten en oranjevrouwen die achter hun man staan op de voorpagina

 5. De spelersvrouwen zijn een enorme steun volgens de telegraaf voor de spelers,ik dacht juist die extra prostituees die daar speciaal in bordelen waren gezet rondom de stadions was te lezen in de media.
  Oke hun vrouwen zijn de steun dus..met hun naast de schoenen lopende ego en dikke zonnebril en mediageilheid af en toe op de camera komen…om hun man te steunen..voorpaginanieuws!

 6. Wat is persvrijheid als journalisten dit soort wanbeelden plaatst en betogingen niet?
  Tabloids!

Reacties zijn gesloten.