41% van de Nederlanders is duidelijk niet erg slim.

wilders1Een meerderheid van de Nederlanders (59 procent) begrijpt het als Turkije niet wil dat PVV-leider Geert Wilders met een Kamerdelegatie op bezoek komt. Dit blijkt uit een peiling van Maurice de Hond.

Een grote groep Nederlanders begrijpt het dus niet. Daarom zal ik het even uitleggen; als er bij jou op straat voor de deur iemand dag en nacht bezig is jou en je hele familie te belasteren, films over je maakt over hoe walgelijk je bent, en je uit de straat wil deporteren en in je in je knieschijven wil schieten dan nodig je hem toch ook niet uit voor een vriendelijk kopje koffie?

Of wel soms?

7 gedachten over “41% van de Nederlanders is duidelijk niet erg slim.”

 1. Maar toch een gemiddeld IQ van 107. Turkije daarentegen slechts 90 en Marokko 85. Ik schreef het gisteren al ergens op deze site. Uitgaande van een normale verdeling betekent dit dat die minst slimme 41% van de Nederlanders toch nog slimmer of even slim is dan de slimste 41 % van de Turken. Om van Marokkanen maar helemaal te zwijgen.

 2. jij lijkt het niet tebegrijpen, denk je dat wilders naar turkij wil ? denk het niet, was alleen maar een test om te kijken hoe die turken reageren, en dat deden hun dus ook op de verkeerde niet europese manier, dus wilders kan nu weer zeggen turkije is geen goede kandidaat voor europa want die respecteren vrijheid van menings uiting niet..

  en als de rede is dat hij niet word toegelaten in turkije wegens het maken van een film over hoe slecht islam wel niet is, dan heeft hij toch gelijk,

  en als dat de rede is moeten we turken in dit land er meteen uit zetten, ik zat vroeger op een school met 90% buitenlanders, toen was ik de gene die gediscrimineert werd voor blanke hond en slaaf werd uit gemaakt, geef het nu maar een keer toe intergratie is compleet mislukt, vraag aan een 3de generatie turk wat hij is en hij antwoord nog turk, hey lekkere intergratie is dat zeg..

  iedereen met 2 passpooorten er gewoon 1 inleveren, iemand die een misdaad pleegt en 2 passpoorten heeft meteen het nederlandse innemen.
  stop met de bouw van alle moskees..
  laat alleen mensen die nbodig zijn in dit land binnen, we hebben al genoeg schoonmakers straten vegers, en dat zoort beroepen,,
  eigen volk eerst als het gaat om een baan of werk onze voor ouders hebben dit op gebouwd dus laat ons ff eerst de vruchten plukken,
  geen stem recht voor buitenlanders, pas als je hier 18 jaar woont en werkt, elke nederlander moet ook 18 jaar wachten dus hun ook, die gasten hebben stem recht maar weten niets van onze politiek.

  doe je ogen eens open nederland, dit is geen intergratie maar een invasie, we worden gewoon over genomen hier, er uit geneukt door turken marrokanen en surinamers, zo simpel is dat, wees nu eens eerlijk en doe je ogen eens open..

  deze website is zo-i-zo een linkse bende, moet je eens ezen wat een rotzooi hier word geschreven, kom eens een weekje in amsterdam slotervaart snachts rond lopen kijken of je die buitenlanders die een mes aan je keel zetten nog zo leuk vind

  ga eens snachts door de bijlmer heen met die linkse bende van je kijk of je nog zo voor bent.. want het is fijn links lullen als je in een dorp woont met 1 turk 1 marrokaan en 1 surinamer, dan houden die zich wel in…

  turkije is een mislukt land, met meer turken buiten de grensen dan binnen hun grensen en hun brengen hun mislukkingen met hun mee hier naar toe.

 3. Steven heeft wel een punt. Je hebt makkelijk lullen als je er niet tussen woont. Mensen die dagelijks de overlast en criminaliteit ondervinden, die denken er wel anders over. Die zijn het beu.

 4. @ Steven
  Ten eerste, voor zover ik weet wordt Wilders niet de toegang tot het land geweigerd. De Turkse regering wil hem alleen niet officieel ontmoeten. Volgens mij staat het hem nog steeds vrij naar Turkije te reizen en bijvoorbeeld met Turkse parlementariërs te praten. En zelfs al zou hij het land niet in mogen, wat hebben ze Turken in Nederland daar mee te maken? Omdat de Turkse regering iets beslist moeten Turkse Nederlanders allemaal het land uitgezet worden?

  “geen stem recht voor buitenlanders, pas als je hier 18 jaar woont en werkt, elke nederlander moet ook 18 jaar wachten dus hun ook.”
  Vreemde vergelijking. We moeten 18 jaar wachten omdat we voor die tijd nog niet volwassen genoeg worden geacht een verantwoorde keuze te maken. Daar zit een heel andere redenatie achter. Als je een Nederlands paspoort hebt en 18+ bent, heb je gewoon stemrecht. Maar jij wil blijkbaar sommige groepen Nederlandse staatsburgers het stemrecht ontzeggen? Een democraat in hart en nieren zeker…

  “die gasten hebben stem recht maar weten niets van onze politiek.”
  En deze uitspraak baseer je op …? En als niets van de politiek weten het probleem is, kunnen we dan niet beter gewoon voor iedereen een toelatingsexamen instellen voor het verkrijgen van stemrecht? Want ik ken genoeg autochtone Nederlanders die er ook niets van weten.

  En nee, ik woon niet in een of ander blank dorp. Ik woon in een redelijk multiculturele buurt, percentage ligt volgens mij op 40% allochtonen. Heb vanuit mijn raam uitzicht op een moskee en de Turkse theehuizen en Marokkaanse koffiehuizen zitten om de doek. En als ik even 5 minuten verder loop sta ik in de Schilderswijk in Den Haag.

  Dus ja ik zie de problemen die er zijn ook wel. Laatst nog een groepje die in de tram luidkeels zaten te praten over die ‘k*nkerhollanders’. Dan denk ik ook: ‘als je ons zo erg vindt, rot dan op naar een ander land’ Maar ik word er een beetje moe van dat iedereen die in Wilders absoluut niet de oplossing zien of geen groot complot zien om Nederland te koloniseren, door mensen zoals jij gelijk in het hokje van linkse naïeveling (die er ongetwijfeld zijn) worden geplaatst.

 5. Wilders heeft deze Tirkijedelegatie in de houdgreep!
  Wat deze delergatie ook beslist, Wilders heeft natuurlijk commentaar.Maar zijn trucs zijn langzamerhand doorzichtig aan het worden. Dat krijg je natuurlijk als het Kabinet probeert de volledige rit uit te zitten. Dan miet je een lange adem hebben.
  Wilders wordt daardoor op de proef gesteld en het blijkt dat hij steeds extremer gaat worden.
  Iedereen heeft het over de grootste partij.
  NONSENS. Hij blijft een eenmanspartij, waarop veel kiezers hub stem uitbrengen. Een curiositeit dus ….
  Een eenmanspartij met de meseste virtuele stemmen.
  Met democratie heeft dat niets meer te maken.
  Hij vertegenwoordigt alleen een ontevreden groep en that’s all. Ook al wordt Wilders de grootste partij,
  zeg eens 30 zetels, dan nog blijven er 120 andere zetels over, voorzien van een andere pluimage.
  Hoezo ‘Onder Wilders’? Hij vertegenwoordigt dan hoogstens 1/5 van de bevolking.

Reacties zijn gesloten.