PowNed gaat commercieel

PowNed gaat commercieel

“We hebben nu gewoon nog vier jaar de tijd om op kosten van de belastingbetaler het programma PowNews nog veel beter te maken en dan stappen we vervolgens over naar de commerciëlen.” aldus Dominique Weesie.

Ik ben benieuwd wat dat ‘veel beter’ in gaat houden. Gaat Dominique iets aan zijn eigen flitsende presentatie doen misschien? Gaat Rutger zo mogelijk nog lomper optreden? En zo ja, waarom moet dat geld kosten?

Maar het is wel duidelijk: nog even een aantal jaren op vet linkse wijze subsidie slurpen, en en passant nog janken over regeringen die de spelregels wijzigen (vette pech als rechtse kutomroep met je rechtse kutregering, zou ik zeggen).

Nu is het mij trouwens nog nooit opgevallen dat er bij de commerciëlen ‘veel betere programma’s’ uitgezonden worden, wel voornamelijk met veel meer reclame tussendoor. En als het dan al zo’n fan-tás-tisch commercieel project is, waarom zijn onze overal-schijt-aan-hebbende, non-conformistische GeenStijlhelden dan eerst braaf bij voormalig PvdA-minister Plasterk gaan bedelen voor een concessie op de publieke zender?

5 gedachten over “PowNed gaat commercieel”

  1. “het programma PowNews nog veel beter te maken” impliceert dat die bagger-omroep nu al goed is.
    *proest*

  2. Als ik het goed begrijp wil PowNed met belasting-geld een commerciële omroep maken; oneerlijke concurrentie vervalsing dus.
    Ben benieuwd wanneer/of racisten-ventje Bert Brussen hierover demoniserende stukjes gaat schrijven zoals gebeurdt met Muziekmakerscentrum muzyQ / Fatima Elatik.

  3. Dan was BNN netjes, die begon commercieel en eindigde Publiek :). Maar goed Bart de Graaf had ook tien keer de lef en humor die die Balletjes van Powned hebben.

  4. Voorheen betaalde ik abonnementsgeld aan canaldigitaal voor het ontsleutelen van de commerciëlen op m’n schotel. Maar werd ze al gauw zat wegens hun debiliserende programma’s en de reclame die op de raarste momenten door je huiskamer dendert. Begrijp werkelijk niet dat daar nog mensen naar kijken. Je moet toch wel een zombie zijn als je je daar niet aan ergert. Maar goed, abonnement opgezegd en wat blijkt? Je hoeft er ineens en tegen de berichten op hun website in achteraf kennelijk helemaal niet voor te betalen. Canaldigitaal ontsleutelt die reclame als martelmethode en hersenspoeling evengoed gratis De nettten Ned. I, II en III waren dat al bij wet geregeld. In de minuutjes tussen nieuwzuur en P & W wel eens WNL gezien. Die desinformatie en haatzaai infotainment voor de overgestimuleerde zombies en debielen onder ons mag/moet van mij subiet commerciëel worden en liefst met terugbetaling van ontvangen subsidies. 😥

  5. Het is vermakelijke tv om te zien hoe Popiejopie Eerdmans Geert Wilders interviewt. Hij lacht als een kind zo blij en hij knikt onophoudelijk ja met zijn hoofdje, wat een gezegende dag dat het de Grote Leider heeft behaagd om bij hem aan tafel aan te schuiven! Hij kreunt bijna van geluk als hij zijn voorgekauwde vraagjes braaf voordraagt van de autocue en de Grote Leider tegen hem praat! Na afloop blijft hij alleen en in extase achter. Met een bruine snor. Dat krijg je als Geert mag rimmen als een echte hoernalist

Reacties zijn gesloten.