30 oktober wordt weer een ouderwetse dag in Amsterdam

De Engelse EDL wil een pro-Wilders demonstratie houden op 30 oktober in Amsterdam. Allereerst komt dan de vraag op bij mij, laten ze dat lekker in eigen land doen (vrij naar Wilders). Daarna, o shit, dat gaat weer heel wat schade opleveren. Want uiteraard laten de Nederlanders die het niet eens zijn met Wilders zich dit niet welgevallen, oproepen te over en het zal een groot treffen worden. Ouderwetse stammenoorlog in Amsterdam. Meestal keur ik ze zwaar af, maar nu, nood breekt wet, ik hoop dat de anti-Wilders aantallen groot zullen zijn, heeeeeeeeel groot.

6 gedachten over “30 oktober wordt weer een ouderwetse dag in Amsterdam”

  1. Waarom?

    Die EDL staat bekend om hun agressie . Laat normale mensen toch wegblijven als de EDL gaat knokken met tegenbetogers krijgen ze beiden de schuld en staan Wilders vriendjes niet in het kwade daglicht waarin ze zouden komen te staan als er geen tegendemonstratie zou zijn.

    Onverstandig dus

  2. De tegendemosntranten zouden met zo velen moeten zijn dat het gajes van de EDL zich koest zou moeten houden. Meestal gaat het niet zo, zelfs niet in Engeland zelf.

  3. Ik zie het al in de krant; “de onrusten ontstonden toen beide groepen demonstranten elkaar troffen ter hoogte van de blablablastraat”

  4. Oh, kom op jongens..waar zijn jullie nou bang voor? Een nieuw Kedichem? Komen er eens lui achter de laptop vandaan, is het weer niet goed.

Reacties zijn gesloten.