1Vandaag – volkomen de weg kwijt

Maar weer eens een aflevering in de serie ‘fascisme faciliteren doe je zo.’
Bij het programma ‘1Vandaag’ lijkt men de weg zo langzamerhand wel helemaal kwijt te zijn.
Vandaag één of andere terugblik met voormalig PVV’er en nog immer nazi en haatheks Laurence Stassen, u weet wel: die krijsende rijkeluisteef uit het wormvormig aanhangsel van dit volkomen FUBAR zijnde landje aan de Noordzee.
Ik zou werkelijk niet weten wat zo de moeite waard zou zijn aan eventuele ‘inzichten’ van dat spook dat zij daarvoor speciaal uitgenodigd moet worden in een actualiteiten rubriek behalve dat het haar een platform geeft haar onderbuik de vrije loop te laten.
En dat is precies wat de media in dit land steeds schaamtelozer doen: fascisme faciliteren en anders niks.
De rol spelen van Radio Mille Collines.
Haat verspreiden op allerlei mogelijke manieren: in zogenaamd gezellige programma’s als dat van Jörgen Rayman die ordinaire racisten als Gerard Joling uitnodigt, via Twitteraars van de week zoals AT5 uit Amsterdam dat onlangs deed met nazi-verheerlijkster Annabel Nanninga, via zogenaamd gedegen onderzoeksjournalistiek dat zoals bekend een regelrecht van a tot z bij elkaar gelogen haatcampagne bleek te zijn en met zogenaamd speciale gasten die blijkbaar iets te melden hebben in een actualiteitenrubriek waarvan je van te voren weet dat het gewoon nazi-diarree zal zijn en niks anders dan dat.

Het wordt trouwens nog bizarder met dat ‘1Vandaag.’ Eén van de irritante dingen in dit land is om overal lijstjes van te maken: ‘de beste dit…’, ‘de slechtste zo…’ enzovoorts.
En omdat dat zo’n imbeciele gewoonte is, moet ‘1Vandaag’ er uiteraard aan meedoen.
Dus hebben ze ‘de moedigste mens van 2014’ bedacht. Het werkt geloof ik als volgt: iemand – wie en op basis waarvan is me niet geheel duidelijk – oppert een aantal mensen die voor die titel om één of andere reden in aanmerking komen, het zogeheten ‘1Vandaag opinie panel’ mag dan stemmen en degene met de meeste stemmen heeft dan gewonnen.
Er is van uw belastinggeld zelfs een heusche website voor gebouwd.
En wie treffen we daar aan? Wie is er genomineerd als ‘moedigste mens?’ Ta, ta, ta, taaaaaaaaaaaaaaa! Dit vehikel: Lilian Janse, dat weerzinwekkende wijf van de SGP – die ‘hele leuke partij met hele leuke mensen’ in de woorden van totale onbenul Mark Rutte waar men genocide zo grappig vindt en waar collaboratie met nazi’s een ’traditie’ is van al minstens zeven decennia oud – met haar pleidooi voor herinvoering van de doodstraf.
Elk normaal en beschaafd mens gruwt van zo’n opvatting, zij dus niet. Want Lilian Janse zou zelf ook ontzettend graag voor beul willen spelen.
Goed, en dat mag dus optreden in een landelijk actualiteitenrubriek in plaats van dat aardige meneren en mevrouwen in witte jassen zich liefdevol over haar ontfermen ten einde een poging te wagen haar weer enigszins op het rechte spoor te krijgen.
Ik vind het bizar.
Gelukkig ben ik niet de enige en dat geeft dan tenminste weer een beetje hoop:

2014-12-27 Dominique

Een foto van dat SGP misbaksel zullen we u trouwens besparen: één zo’n engerd in een artikel is wel genoeg en anders klikt u gewoon hier als u zeker weet dat uw maag er sterk genoeg voor is.
Wat morgen in ‘1Vandaag’? Een duo-presentatie door wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar, verdachte Geert W. en zijn vriendin Marine Le Pen? Wellicht met een nazaat van Irma Grese?

2 gedachten over “1Vandaag – volkomen de weg kwijt”

  1. Pingback: Maatschappelijke incest: zo ziet het eruit. | Krapuul

  2. Pingback: ‘Actually, totally’ nieuwe baan voor Perdiep Ramesar? | Krapuul

Reacties zijn gesloten.