1,7 miljard mensen zijn echt vrij.

Maar het worden er wel steeds minder, zo stelt Freedom House. De totale wereldbevolking wordt geschat op circa 7 miljard mensen. Dit betekent dat slechts 25 % van de wereldbewoners echt vrij is.

Nederland staat in 2009 nog wel in de top 46, met een score van 1. De hoogste kwalificatie, maar voor hoe lang nog? Deze vraag stelt ook Ko Colijn zich in VN. Ik kan hem niet anders dan gelijk geven. Ondanks dat Maxime Verhagen zich op het vlak van mensenrechten goed schijnt te laten gelden, ben ik toch bang voor het misschien aankomende Kabinet Wilders, dat zo rechts zal zijn als rechts maar kan zijn. Ondanks dat het CDA luid loopt te roepen dat zij helemaal niet rechts zijn. Het CDA is wel rechts, misschien niet uiterst rechts, maar wel rechts. De sociaal ingestelde mensen hebben de partij al lang ingeruild voor een andere partij en de erg rechtse mensen die lak aan alles hebben, behalve zichzelf, hebben ook het CDA al ingeruild voor een andere partij. Wat blijft er dan over? Zittenblijvers en dat zijn in het algemeen behoudende mensen, is rechts.

Saillant detail, let even op de witte pruik van de leeuw in het vaantje in het artikel van VN. 😈

8 gedachten over “1,7 miljard mensen zijn echt vrij.”

 1. een mens is nooit vrij.

  vrijheid bestaat niet. lang geleden al achter gekomen. 😆

  wanneer wordt het CDA opgeheven?

 2. Zo te lezen heute op NuJullie en Telegrof menen de anderhalf miljoen discipelen van Blondie pas echt te vrij te zijn. Eindelijk…

 3. Het bezwaar bij dit soort uitslagen is dat het van definities afhangt, definities die al naar de verwachte uitslag zijn toegeschreven ook.
  Als de PVV-querulanten zich onvrij voelen zijn ze wel degelijk onvrij. Zij zullen niet vrij worden door hun idool, maar dat weten ze nog niet. Dat Nederland als hij zijn zin krijgt sterk zal dalen op deze lijst zal hun verder worst wezen.

  En heffen wij aan met Nena (ja, Nena)
  http://www.youtube.com/watch?v=x_6YQ-knKFw

 4. Ach, de plannen zijn toch om de groep die hier nu op de nominatie voor onderdrukking staat mettertijd weg te pesten of te deporteren. Wat overblijft is dan toch weer 100% vrij?

 5. Vrij om te consumeren , te consumeren EN te consumeren ???

  Land of the free= land of the fat …

Reacties zijn gesloten.