Mijn 100ste inzending voor Krapuul

Jawel. Vandaag is het feest. Vandaag stuur ik eindelijk mijn honderdste artikel naar Krapuul. Vanochtend werd ik al vroeg gewekt door een koerier die namens de redactie een verse bos brandnetels kwam brengen die vergezeld werd door een taart die je nog niet naar Pim Fortuyn had durven gooien, maar daar gaat het niet om.

Het gaat erom dat je weet dat je gewaardeerd word. En tenslotte schrijf je voor je fans. Zoals de man die direct het hele beeldscherm volzet met kotsende mannetjes als hij mijn naam ziet of de vrouw die mij een vervelende racist vind. En niet te vergeten mijn grootste fan, die altijd de details van het verhaal probeert te weerleggen om zo de kern van het verhaal te kunnen omzeilen.

Ik heb het de laatste tijd druk gehad aangezien ik mijn huis heb verbouwd. Weer even een aflossingsvrij hypotheekje afgesloten. Tenslotte blijf ik een echte Nederlander. Ondertussen riep de Nederlandsche Bank me op, om nu eens eindelijk iets af te betalen. Dus dat heb ik wel even geïnformeerd, maar dan moest ik een veel hoger rentepercentage betalen en ik ben natuurlijk niet gek! Waarom zou ik meer betalen om schuldenvrij te worden.

Ik wacht wel tot de Sociaal Populisten in de regeringen zitten. Die gaan de geldpersen aanzetten en dan wordt mijn schuld vanzelf minder.

“We” hebben goud.
Volgen jullie de Olympische spelen nog een beetje. “We” hebben goud hoor! Het is geweldig. Het hele jaar patat vreten, bier zuipen en de malloot uithangen bij de Toppers en dan komt er ene Krommomejojo waar we nog nooit van gehoord hebben en dan hebben “we” goud.
Meteen weer een reden om ons naar het Holland Heineken huis te spoeden om ons vol te laten lopen.

Politiek
Moet ik nog iets voorspellen over de politiek? Dat is wel leuk natuurlijk, aangezien ik ook al voorspelde dat De Mos uit de PVV-fractie gesodemieterd zou worden, de dag des oordeels zou komen voor mijn vriend Van Bemmel en er discussies zouden komen over te dure medicijnen.

Mijn voorspelling is dat de SP de grootste wordt. Die mogen een regering gaan vormen. Die onderhandelingen gaan twee uur duren en dan houdt iedereen het voor gezien aangezien Roemer niet weet waar hij het over heeft. Hierna is de VVD aan de beurt en die vormen een brede regering die het een jaar volhoudt en zo begint Nederland te lijken op het Italië van de jaren tachtig van de vorige eeuw. Dit gaat door, tot de Nederlandse Berlusconi opstaat.

Maar genoeg over politiek. Even de Toppers opzetten en een biertje nemen.

14 gedachten over “Mijn 100ste inzending voor Krapuul”

 1. Nou zeg, die bos prachtige brandnetels heeft mij meer pijn gedaan dan jou anders :mrgreen:

 2. Je maakt er wel een erg bonte karikatuur van zeg.
  Ik heb met een spa’tje op de bank inderdaad genoten van deze prachtige sportvrouw Ranomi.
  Heerlijke no-nonsense prestatie zonder geluksvogeltjes van C-1000 op je reet te hoeven plakken.

 3. Die voorspelling van de formatie zou best eens kunnen kloppen, alleen om een andere reden dan die jij aangeeft. Namelijk omdat Rutte cum suis liever met een stel halve neo-nazi’s regeert dan met een linkse partij.

 4. En bovendien krijgt een brede regering zonder de SP toch geen meerderheid, dus die kan Rutte in zijn rechtse hol steken. Maar italiaanse/israëlische toestanden, inderdaad…

 5. @7
  Het probleem daarvan is dat dan dit zooitje nog een heel jaar blijft zitten….

 6. Ik feliciteer je met je honderdste inzending. Maar ik doe dit voor het volhouden, niet voor de kwaliteit van je inzending.

  Roemer is niet de SP. Daar werkt het niet als bij de PVV, waar één man lid en leider in enen is. (Lijkt op God, die zowel vader als zoon in enen is.) Roemer zal uitstekend worden geholpen door een team deskundigen.

 7. Salon!!!!!! :-)))) Felicitaties!!!!!!!!!!! Dank voor je altijd tot nadenken stemmende stukken. (Word ook wel eens op het verkeerde been gezet, maar dat houdt mij scherp 🙂 )

 8. 100 stukkies op Krapuul en dan toch nog met een voorspelling durven komen. Een echte masochistische diehard dus. 100 maal de kans gekregen om afgezeken te worden. 100 maal de zweep te voelen van de voltallige redactie. 100 maal mogelijk trending topic op Twitter. Ik heb respect voor je manmoedigheid. Dat zouden er meer moeten doen. Op naar 200 bijdragen zou ik zeggen.

 9. Roemer gaat er een weekend voor zitten. Dan komt Samsom als eerste er bij zitten en wordt Wouter Bos Minister President.

Reacties zijn gesloten.