1 mei, we zijn niet alleen!

Hoewel het in Nederland onderhand heel gewoon is geworden om mensen met compassie en sociale inslag, lees: medeleven met hun medemens en bereid zijn te zorgen voor een ander, af te schilderen als ‘het kwaad’ en een godzijdank uitstervende soort, heb ik nieuws voor die ‘rechtse denkers’: wereldwijd zijn we met heel veel en allemaal met een hart vol hoop. Niet met een hart vol afgunst of wrok. Afgunst en wrok brengt je nergens, hoop wel.

Ik ben volgens de huidige normen van bruin Nederland ‘links’ en ben daar heel trots op! Waarom? Omdat mijn wereld niet alleen uit mezelf bestaat. Dat maakt hem een stuk leuker. Ik kan het iedereen aanraden!

3 gedachten over “1 mei, we zijn niet alleen!”

  1. `Ik ben volgens de huidige normen van bruin Nederland ‘links’ en ben daar heel trots op! Waarom? Omdat mijn wereld niet alleen uit mezelf bestaat. Dat maakt hem een stuk leuker. Ik kan het iedereen aanraden!’

    Prima stuk, helemaal mee eens!

  2. Lees ook: Mohammed Rasoel, De Ondergang van Nederland, Land der naiëve Dwazen,dit voor een beter begrip voor mensen die toch sociaal zijn maar helaas daar ook de nadelen van inzien.
    En daardoor iets minder links zijn.
    Bij voorbaat bedankt voor het begrip voor een soms rechts denkend mens.

Reacties zijn gesloten.