Wilders ondermijnt vertrouwen in de rechtspraak

Dit zei president van de Hoge Raad Geert Corstens in Buitenhof vandaag. Wilders ondermijnt voor mij alles, het gezonde verstand, de redelijkheid, de saamhorigheid, alles. Hij is het boze jongetje dat overal tegen is als hij zijn zin niet krijgt. Neem de uitlating dat miljoenen mensen het vertrouwen in de rechtspraak verliezen als hij wordt veroordeeld. Niemand roept dan dat er ook miljoenen teleurgesteld zijn als hij niet veroordeeld wordt. Wat hij doet zijn Berlusconi uitlatingen en ‘het volk’ van Wilders slikt het als zoete koek en is het helemaal met hem eens. Ze hebben helemaal niet door hoe ze gemanipuleerd worden. Ze worden gemanipuleerd naar domheid en eenheidsworst, straks moeten ze allemaal zulk haar als Geert gaan dragen, man en vrouw, allemaal Geert klonen.

Sinds hij in auto’s wordt rondgereden die de weg onveilig maken, is het alleen maar erger geworden. Zag daar ook een voorbeeld van toen de beelden werden getoond toen hij aangifte ging doen tegen Schalken. De man is de voeling met de werkelijkeheid helemaal kwijt omdat hij in een zelfgekozen isolement leeft, alles voor de roem. Hij is een zelfbenoemde Godheid en iedereen moet doen wat hij wil. Nou ik weiger dat! Tot mijn laatste snik.

O, en nog een tip voor de rechtbank. Sta geen camera’s toe bij de geprolongeerde Gekke Geert Show, scheelt een hoop ergernis voor allerlei partijen en scheelt de belastingbetaler zoals ik een hoop geld. Want dat de Grote Blonde Leider zoveel gratis zendtijd krijgt, die wordt betaald van mijn belastingcenten, nou daar ben IK het dus niet mee eens!