Wilders door het afvoerputje

Dat ik dit nog mag mee maken! Het is een zoet gevoel, Wilders die op zijn donder krijgt in de politiek. En goed ook. Helaas betekent dat, dat er een andere fascist is opgestaan, want ja uh, het fascistische volk wil toch kunnen stemmen.

Maar Geert heeft een pak slaag gehad, hij heeft zoveel zetels verloren in de provincies dat de PVV van 9 naar 5 zetels in de Eerste Kamer gaat. Waarlijk een goed gevoel! Ik moet oppassen anders word ik nog euforisch.

Zo lang heb ik over die man geschreven in het verleden, dat het nu echt zo goed voelt om te zien dat hij stil is, echt stil.

Maar ik ben wel bang voor wat hij gaat verzinnen om de kiezers naar zich terug te lokken. Misschien een geënsceneerde aanslag? Een Jules Croisetje? Je weet het niet, een kat in het nauw maakt rare sprongen. Want ja, hij zal toch in de politiek moeten blijven, hij kan nergens anders zo’n luxe luizenleventje leiden als in de blauwe stoeltjes van de Tweede Kamer. Verder kan hij nergens anders terecht, geen bedrijf of denktank wil hem hebben.

Maar echt, ik hoop dat ik nog mag mee maken dat hij als een Boer Koekoek staat te oreren, o ho, dat doet hij al, maar dat hij dan zonder fractie in de Tweede Kamer zit. Dat hij er helemaal alleen zit. Zoals het hoort. Mensen zoals hij, horen alleen te zijn. Helemaal alleen.