Wierd Duk hoaxt er weer eens op los! [Met Update]

wierdhoaxeditDitmaal dacht onze grote vriend dat het wel geinig zou zijn om de Women’s March op de korrel te nemen.

Dat deed hij op wel bijzonder platvloerse wijze, door een staaltje misogyne objectivering los te laten op -volgens hem- deelnemers aan de mars.

Nou zijn er op twitter gelukkig altijd mensen te vinden die niet te beroerd zijn om beweringen -en zeker beweringen van propagandistische aard, geuit door mensen van wie een zekere subjectiviteit verwacht kan worden- even na te gaan. Zo ook ditmaal. En wat blijkt: Duk doet niet alleen lullig lacherig over de protesten, hij stelt de zaken ook nog eens heel anders voor dan ze daadwerkelijk zijn.

En dat werkt bij een krant, en doet hautain op twitter. Wierd Duk is een ordinaire leugenaar met een kwaadaardige agenda. “Journalist,” amme reet. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de hypocrisie van een islamofoob stokertje dat vervolgens even gaat zitten insinueren wat wel en wat niet acceptabel is om te dragen voor vrouwen. Oh, en voor de toekomst, Wierd: je slap onder je eigen verzinsels uit proberen te lullen is een zwaktebod van jewelste:

EN WE HEBBEN EEN UPDATE: Wierd was blijkbaar nog niet hard genoeg afgegaan, en besloot tot deze zogenoemde self-own van epische proporties:

En een tweede update, met dank aan een oplettende Twitteraar: Kijk eens even naar die draaikonterij, in zo’n korte tijd. Trump zou er de vingers bij aflikken. Misschien kan Wierd in het Witte Huis solliciteren als het Sean Spicer te heet onder de leugenachtige voeten wordt…

  C2wyfRQXEAA7sbY.jpg largeC2wyfRSWEAAXsnJ.jpg largeC2wyfRRXEAEw8X0.jpg large C2wyfRRXgAATmtF.jpg large