Weet jij hoe het voelt?

Lees het verhaal van Anne-Miek Vroom, Masterstudent medische sociologie, en voel de rillingen over je rug lopen over dit kabinetsbeleid.

Gezien huidige politieke besluitvorming over bijvoorbeeld Wajong, PGB, GGZ, regelingen, premies en de gezondheidszorg in het algemeen vraag ik u, een deel van, mijn levensverhaal te lezen.

‘Weet jij hoe het voelt, te leven zonder zorgen, geen blik gericht op morgen, maar leven in het nu?’

Na jarenlang bureaucratie heb ik het geregeld. Ik voel me voor even vrij van indicatieorganen, vrij van de meetlat, van de stopwatch en van die zesenveertigste consulent die hetzelfde vraagt als al die anderen. Ik heb goede afspraken met het UWV, ook betreffende mijn Wajong en eventuele carrière. Ik heb de juiste voorzieningen om te studeren en stage te lopen. De opbrengst van mijn inzet gaat net zo hard als mijn nieuwe elektrische rolstoel.