Wat moet ik met Joshua Livestro?

Livestro is een merkwaardig verschijnsel. Hij doet me denken aan een jager die de dieren die hij later wil gaan afschieten eerst voert. Om ze lekker vet te maken. Rijp voor de slacht.

Eerst maakt Livestro een spreekbuis/blog (Jalta) voor nazi-achtige types en als ze voldoende xenofobe stukken hebben getikt, ‘vetgemest zijn,’ schiet hij ze af. Mogen ze niet meer tikken voor Jalta. Worden ze door Livestro afgeslacht als lekkere, vette kalkoenen.

Maar waarom mijnheer Livestro? Eerst een spreekbuis maken voor nazi-achtige types en ze vervolgens ontslaan en keihard bekritiseren. Wat moet ik hiermee? Bent u betrouwbaar? Bent u een opportunist? Verdient u op deze manier meer geld? Zijn linkse mensen aardiger?

Het brengt me in de war. Een kwakzalver die opeens huisarts wordt. Zou u die persoon vertrouwen? Of denkt u terug aan die onbetrouwbare, ziekmakende smeersels die hij eerder als kwakzalver verkocht en zou u hem toch maar niet vertrouwen?

De keuze is aan u. Want ik heb mijn keuze al gemaakt.

Eerder verschenen op het blog van Defrysk. Volg hem op twitter: @defrysk.