Wanneer wordt VVD non-valeur Sjoerd Potters de Tweede Kamer uitgedonderd?

„Haatimams zullen we het werken moeilijk en waar het kan onmogelijk maken” zei Wilders’ mannetje in Bruin II Lodewijk Asscher vorig jaar in de krant die ooit over het joodse vraagstuk schreef.
Mooi. Ik zou zeggen maak het lid van de PVV met leden in de Tweede Kamer Sjoerd Potters dan om te beginnen het maar eens onmogelijk dat ie zijn waffel opentrekt.
Lijkenpikker Harald Doornbos krijste iets op Twitter over een imam genaamd Tarik Ibn Ali:

2015-11-18 Haatprediker volgens lijkenpikker

Waarop de genoemde Sjoerd Potters een paar uur later begon te joelen:

2015-11-18 VVD Sjoerd Potters

Alleen…de bewuste imam Tarik Ibn Ali is helemaal geen haatprediker. Meerdere veiligheidsdiensten waaronder de AIVD hebben zich over hem gebogen en allemaal zijn ze tot de conclusie gekomen – niet één uitgezonderd – dat Tarik Ibn Ali op geen enkele manier ooit betrapt kon worden op het prediken van haat (whatever that may be – RvdG) of het aanzetten van mensen tot haat, geweld en jihad. Dat meldt de krant Gazet van Antwerpen, de stad waar Tarik Ibn Ali woont en werkt.

Doornbos staaft zijn gekrijs met dit stuk in de Belgische krant ‘De Morgen’, dat op zijn beurt verwijst naar de Britse ‘Daily Mail.’ Die laatste heeft een uitgebreid stuk waarin betoogd wordt dat Tarik Ibn Ali een belangrijke inspirator was van op zijn minst één van de terroristen in Parijs.

‘Extraordinary claims demand extraordinary evidence’ zei een Amerikaans astronoom ooit. En het is nogal wat, wat er geclaimd wordt aan het adres van die man en vervolgens rondgejoeld en gekrijst wordt door een heel koor waaronder het lid van de Tweede Kamer van de ‘PVV met leden’ Sjoerd Potters. Tarik Ibn Ali wordt zo op basis van een stuk in de ‘Daily Mail’ medeverantwoordelijk gemaakt voor de moord op meer dan 130 onschuldige mensen. Maar wie het stuk in de ‘Daily Mail’ leest zal al gauw opvallen dat het bol staat van de suggestieve formuleringen als ‘it is believed’ en ’thought to have’ en verder een heleboel suggestieve aannames die eigenlijk erop neerkomen dat iemand schuldig wordt verklaard middels het volstrekt verwerpelijke ‘guilty by association.’

Zoals gezegd, meerdere veiligheidsdiensten hebben zich gebogen over de man die door lijkenpikker Harald Doornbos en Sjoerd Potters verantwoordelijk wordt gemaakt voor de dood van talloze onschuldigen.
In weerwil van ook wat de Ministers van Veiligheid en Justitie en Sociale Zaken te melden hadden in antwoord op vragen van Tweede Kamerleden:

2015-11-18 Tarik Ibn Ali 1

2015-11-18 Tarik Ibn Ali 2

Geen haat, geen strafrechtelijk onderzoek in welk land door wie ook met betrekking tot deze man aldus de twee ministers. Toch verantwoordelijk voor de dood van meer dan 130 onschuldige mensen aldus lijkenpikker Doornbos en haatprediker namens de ‘PVV met leden’ in de Tweede Kamer Sjoerd Potters die volgens mij heel graag terug wil naar de tijd van boekverbrandingen, verdwijningen en de Gestapo.
Wat Tarik Ibn Ali zou moeten doen ten aanzien van beide heren en ook de betrokken media waaronder het AD, lijkt mij wel duidelijk.
De regering zou moeten handelen naar de stelregel ‘de Tweede Kamer mag nooit een vrijplaats zijn om straffeloos en zonder greintje van bewijs mensen te beschuldigen en te framen ten einde aldus aan te zetten tot haat jegens een hele gemeenschap.’ Want dat laatste is waar ik Sjoerd Potters van verdenk gezien zijn trackrecord.
Bovendien heeft de Minister van Sociale Zaken vorig jaar zelf gezegd haatpredikers het werken onmogelijk te willen maken.
Ik hoor graag van de minister wanneer deze VVD-non-valeur de Tweede Kamer uitgedonderd wordt.

En waar kennen we de Daily Mail ook alweer van?