Wanneer weet rechts Afrika wel te vinden?

We weten natuurlijk allemaal die gitzwarte bladzijde in onze vaderlandse geschiedenis. De slavenhandel, de koloniën, apartheid en andere misdaden tegen de mensheid.

Nu is Afrika voor rechts vooral een afzetmarkt voor hun smerige wapenhandel, en om tropisch hardhout, ivoor, bloeddiamanten te halen en voor milieuvervuilende bedrijven zoals SHELL.

Maar ze hebben nu weer iets nieuws. Afrika als vergelijking met onze situatie hier. Nu weet rechts toch heel goed dat het in Afrika armoe troef is vol met ziekten, oorlog en honger. Nu moet het Nederlandse volk zich daar maar aan optrekken aan het feit dat het hier wel meevalt.

Dus ze weten dat het niet goed gaat in Afrika. Waarom doen ze dan zo moeilijk over ontwikkelingswerk? Dat dat beter kan en met minder rechtse graai bobo’s hier en daar is een feit.

Maar rechts valt weer zo keihard door de mand. Ook hier gaat het slecht dankzij hun wanbeleid en we zien nog maar het begin van hun afbraak. Dus is het nogal goedkoop van ze om nu ineens Afrika erbij te halen. En zoals ik al eerder heb aangetoond dat is ook hun schuld.