VVD-arrogantie is altijd vanzelfsprekend

Hier komt na jarenlang de politiek van VVD metterdaad tot uiting – iedereen is verdacht tot het tegendeel word bewezen. Dit houdt de huidige status quo van de machtsverhouding met de VVD bovenop in stand.

Het VVD-clubje heeft geen enkel begrip voor de progressieve menselijke beschaving en de belangrijkste vordering ervan uit de laatste eeuwen. Mensenrechten en verdragen over mensenrechten in naam van de vooruitgang van onze maatschappij zien de deelnemers aan het VVD-clubleven liever geschrapt dan behouden.
Mensenrechten? De prullenbak in. Referendum? De prullenbak in.
Iedereen is verdacht.

Op de eerste rij op de verdachtenbank van VVD en PVV zitten de migranten, allochtonen, buitenlanders.
Indien men op een gegeven moment niets meer heeft om allochtonen, migranten verdacht te verklaren, zijn de linkse politici aan de beurt. Die vormen de volgende rij verdachten.
Zonder veel nadenken en in volle overeenstemming met de ultrarechtse neoliberale ideologie worden linkse mensen door dit neoliberale clubje als potentiële criminelen beschouwd.

Groen-Links politica Linda Voortman zou volgens VVD-voorzitter van de Tweede Kamer Van Miltenburg ooit iets ongeoorloofds gedaan hebben en informatie naar buiten gelekt hebben. Geen bewijs voor nodig – Linda Voortman is immers een linkse politica wat voor Van Miltenburg wel voldoende feit is om meteen een aangifte bij Justitie te gaan doen.
Vervolgens moest Van Miltenburg noodgedwongen constateren dat haar eigen VVD-vooroordelen op geen enkel manier als argumenten in een rechtszaak zouden gebruikt kunnen worden wat deze handeling met de aangifte tegen Linda Voortman op een valse beschuldiging en valse aangifte deed uitdraaiden.

Uit alle feiten blijkt dat Voortman zonder bewijzen als schuldig aangemerkt en aangewezen is.

Het belangrijkste gevolg is dat de gebruikelijke vooroordelen tegen links en de arrogantie van de valse beschuldiging geen werkelijk argument zijn.
De VVD-politiek om iedereen en vooral links altijd verdacht proberen te maken blijkt in dit geval weer tot valse beschuldigingen te leiden.

Linda Voorman gaat terecht excuses en goedmaken eisen omdat ze onterecht in de bekende oude neoliberale roddeltraditie zwart was gemaakt en vals beschuldigd.
Valse aangifte doen is bovendien een strafbaar feit.

Mede dankzij het kwalijke gedrag van VVD-er Miltenburg zal de politiek weinig vertrouwen blijven opwekken wat op zich geen probleem is voor de gewetenloze politici.