Vrouwenquota opvulmuts deel I: E. Schippers

Schippers:Veel beelden uit de zorg kloppen niet

Heel het land praat over niks anders dan Zwarte Piet dus denkt Edith  Schippers dat ze dit wel even de media in kan slingeren.
Zeer recentelijk: Rutte zegt iets van gelijke strekking over de zorg. Toen die lul van Van Rijn. Toen kwam die DuPUIST met haar leugens en hypocrisie. En Schippers is altijd al aan het ontkennen en nu WEER!
Je moet het maar durven. Als je menig normaal forum leest zie je op gemiddeld 40 reacties gemiddeld dat 38 mensen dit KUTbeleid afbranden en 2 VVD trollen gaan dit een beetje afdoen als geklaag en in de verdediging (met leugens als voorbeeld).

Zo zijn de verhoudingen op diverse fora. Hoe komt die VVD in godsnaam aan zoveel stemmen ?
Schippers, deze omhoog gevallen voorleesmoeder, is niet geselecteerd op kunnen, ervaring en een juiste motivatie. Dit mens is zonder empathie, zonder realiteitszin, met haar smerige dubbele agenda. Ik vind haar eigenlijk de meest criminele minister van dit kabinet.

Zorg gaat direct over mensenlevens, meer dan welke ministerspost dan ook en dan zetten ze er zo een arrogante Thatcher de Tweede op. Dit zegt wel heel veel over hoe NIET beschaafd we zijn.

Veel plezier met de komende genocide Nederland.  Maak je maar druk om witte pieten, veel belangrijker. Met zulke ministers heb je geen enkel feest meer. Minister van dood en verderf.