De Vraag die Prof. Dr. Mr. Ir. de Mos nooit stelt

Prof. Dr. Mr. Ir. De Mos is een man die sterk betrokken is bij de wijk waar ik woon. Zo wilde hij niet dat er ondergrondse vuilcontainers werden geplaatst zodat wij elke woensdag en donderdag door middel van het werk van de Stamvogel der PVV kunnen delen in de vuilnis van onze buren.

Het leven is immers zoveel armer als er geen gebruikt maandverband over straat waait!!!. Ook noemde hij onze wijk als probleemwijk omdat de stoute Allochtonen zovééél brood aan de meeuwen voeren dat die er hondendrollen van gaan schijten 

Nu reed ik gisteren door de Coevordenstraat, een van de straten die zo dicht bij het Zuiderpark liggen dat je er vroeger zelfs een spreekkoor van twee hees geschreeuwde ADO supporters nog kon horen. Een Volksche straat welke bij deelname van een Nederlands team aan de Europese kampioenschappen “Synchroon-ruften” al oranje kleurt, een straat waar Kankúh het meest voorkomende voorzetsel in het lokale taalgebruik is. Kortom, het natuurlijke leefgebied van de door allochtonen bedreigde Dier…eh…”Mensch”…soort “Tokkie non-Sapiens “.

Nu nestelt deze soort het liefst op een bank in een goedkoop huurflatje… (Schijnt het beste jachtgebied te zijn voor hun favoriete prooi “Uitkeringus WAOus” die ze na enkele weken werkzaam te zijn geweest in de bouw gaan jagen). De Coevordenstraat WAS een van die straten vol met goedkope huurwoningen want zodra een van de bewoners een andere, al dan niet eeuwige, woonplaats vindt hangt er meteen een plakkaat op het raam met TE KOOP en het logo en telefoonnummer van Vestia vastgoed.

Terug naar de Vraag die Prof. Dr. Mr. Ir. de Mos nooit stelt, en dat terwijl het toch een vraag is die nog belangrijker is voor zijn achterban dan een autorace over de Valiantlaan en de De La Reyweg, een vraag die de ideale Socialistische compagnon voor het PVV-Nationalisme zou zijn, zodat ze hun Nationaal-Socialistische aard prachtig kunnen uiten.

Namelijk een vraag om een verkoopverbod van het bestand aan goedkope huurwoningen door de woningcorporaties. Dán zou Dhr. De Mos eens een vraag stellen waar zijn achterban wél wat aan heeft. Maar het lijkt er op dat de enige manier om Prof. Dr. Mr. Ir. de Mos werkelijk bij onze wijk te betrekken een voorstel zou zijn om het gemaaltje van de Escamppolder uit te schakelen, om deze polder als compensatie voor in Zoetermeer gebouwde Tokkie Woningen onder water te zetten.