Voor wie nog twijfels had omtrent de VOC VVD. Glimp Bruin III?

Voor wie nog twijfels had inzake of de ‘PVV met leden’ en de PVV van het zelfde bruine laken een pak zijn:

2015-05-26 VVD Han ten Broeke v Klaveren

Han ten Broeke is degene van de ‘PVV met leden’ – tegenwoordig ook wel treffend Volgevreten Onbenullig en Corrupt geheten – die de oorlog in Afrika drastisch wil uitbreiden opdat het leegroven van het continent door westerse ondernemingen ongestoord verder kan gaan en die verder niet in zijn eerste leugen gestikt is.

Joram van Klaveren is de PVV-nazi die het voor elkaar wist te krijgen dat het Nederlandse parlement als eerste en enige parlement ter wereld sinds de jaren ’30 een hele bevolkingsgroep op de agenda zette als zijnde ‘een probleem.’ Iets waar de hele sterke en sociale Partij van de Arbeid met haar etnisch monopolisten volop in participeerde. Andere ‘volstrekt normale’ standpunten van die mensen verachtende gek zijn bijvoorbeeld dat het preventief arresteren van mensen moet kunnen, alsook dat gezondheidszorg alleen voor de hele rijken behoort te zijn. Beangstigend is dat deze gek met dit soort ideeën steeds meer zijn zin lijkt te gaan krijgen.

Mij lijkt het goed dat bij gebleken racisme organisaties niet alleen geen subsidies meer krijgen maar ook dat wat ze al gehad hebben terug moeten betalen. Ik zou zeggen: VVD, wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars, CDA, POWNed enz. begin maar met terugbetalen. Gezien de onvoorstelbare hardleersheid van een angstwekkend groot deel van de Nederlandse kiezers dat compleet geobsedeerd is door moslims, zou het best eens kunnen dat we zojuist een glimp zagen van een – God en Allah verhoeden het eendrachtig – Bruin III.

‘PVV met leden’ Tweede Kamerlid Han ten Broeke kleeft op uw kosten reeds 3101 dagen aan het pluche, zich aldus onledig houdend met het eruitkramen van onvervalst fascistische ideeën.
Joram van Klaveren, lid van een afsplitsing van de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars, hangt klevend aan het blauwe pluche van uw belastinggeld reeds 1806 dagen de nazi uit.