‘Volkszanger’ Gerard Joling heeft zo zijn ‘anständigen Asylbewerber’

Ook ‘volkszanger’ Gerard Joling is net als als Babette en de NOS als ook de club van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars van mening dat radeloze vluchtelingen er de oorzaak van zijn dat er een tekort aan sociale huurwoningen is en niet het feit dat met instemming van de bruine ratten uit het parlement de huren inkomensafhankelijk gemaakt zijn en een groot deel van de huurwoningen door woningcorporaties verkocht kon worden:

Sociale huur weer omhoog, het land loopt over van de asielzoekers waar iedereen last van gaat krijgen of al heeft (de goede uiteraard uitgezonderd), het loopt steeds meer de spuigaten uit.

(Bron).

Aldus de zelfverklaarde niet-azijnpisser die vanuit zijn dure villa in ’t Gooi der totale Untergang zich ziet voltrekken en de wereld daarover met enige regelmaat kond doet.

Gelukkig zijn blijkbaar niet alle vluchtelingen slecht als hij het heeft over ‘de goede uiteraard uitgezonderd.’
Ten minste: ik neem aan dat die kwalificatie over ‘de asielzoekers’ waar ie over loopt te janken gaat.
Maar misschien kan die bruine ‘volksartiest’ uit ’t Gooi eens komen uitleggen wie nou precies de uit te zonderen ‘goede’ zijn in zo’n ‘gezellig’ programma van Jörgen Raymann.

Aannemende dat ‘de goede’ inderdaad wat de ‘stoere’ Joling (afgeven op een hele kwetsbare groep die verschrikkelijke dingen meegemaakt hebben en nu in een voor hen ver en vreemd land zich maar moeten zien te redden is natuurlijk heel stoer als je zelf een riante woning en dito bankrekening hebt. Daarbij vergeleken is ieder ander al gauw natuurlijk een watje.) betreft op een deel van al die lastige vluchtelingen slaat die der Untergang van ‘ons prachtige land’ bewerkstelligen: in het Derde Rijk waren het de joden die niet deugden en had iedereen – in de woorden van Heinrich Himmler – zo zijn eigen ‘anständigen Juden’.
Eergisteren werd nog herdacht waar die ideeën toe geleid hebben…

2015-01-25 John van der Veer vluchtelingen gaskamer

Over het feit dat amusementswereld en media steeds vaker en steeds inniger met elkaar op te lijken trekken in de haatpropaganda jegens alles wat niet behoort tot de ‘bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken’ een andere keer.