Voetganger wekt argwaan in Amerika

“Für Polizistenmörder gehalten Fußgänger macht sich in Amerika verdächtig
Weil er einem flüchtigen Polizistenmörder ähnlich sieht und zu Fuß zur Arbeit geht, wird ein Amerikaner jeden Tag von der Polizei kontrolliert. Nun haben Nachbarn für ihn gesammelt – damit er sich ein Auto kaufen kann.

(Bron)
Eén van de reacties, die onder dat artikel staat:

Hat er doch Glück gehabt … denn wenn er ‘colored’ wäre, wäre er schon längst erschossen worden.

Die opmerking komt op het conto van iemand, die zich ‘fridolin frosch’ noemt. In ieder geval iemand, die zich probleemloos van de Duitse taal bedient. Waar gehakt worden, vallen spaanders: de Amerikaanse politie is op zijn/haar taak voorbereid, daar kan geen twijfel over bestaan, en als er al eens een ‘colored’ in het heetst van de strijd is neergeschoten, dan spelen racistische overtuigingen zeker niet mee. Iedere politieagent heeft een deugdelijke training achter de rug, zodat de diender ten allen tijde adequaat en rechtvaardig optreedt. Dat is in Amerika zo, in Duitsland en in Nederland al niet anders.
Toch?

Geenstijl was er als de kippen bij om Yasmina Haifi met naam en toenaam de grond in te boren, maar Nico Groenewold wordt nog net niet opgehemeld.
Politieagent Nico G., docent bij regio Rotterdam-Rijnmond, schreef op Facebook: “Ik ben helemaal klaar met die k islamieten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de islam!” ………..”

Enfin. Hier is bovenstaande quote verder te lezen.

Dat zijn alleen maar woorden, die politiedocent Nico Groenewold heeft gebezigd. Dat wil natuurlijk niet zeggen, dat hij zijn taak als docent niet goed uitvoert en de aspirant-agenten geen deugdelijke geestelijke bagage meegeeft, om hun werk naar behoren te doen?
Toch?

De Volkskrant en de Rode Hoed hadden aanstaande zondag een bijeenkomst gepland met onder meer de racistische Haagse politiechef Paul van Musscher.

(Bron)

En in het hierboven genoemde artikel wordt nog het volgende geschreven:

Dit is dezelfde eenheid die Rishi Chandrikasing van zijn leven beroofde (waarna Van Musscher persoonlijk zorgde dat de agent die dit deed weer zijn normale werkzaamheden kon hervatten), dezelfde eenheid die steeds meer in opspraak komt door schaamteloos buitensporig geweld toe te passen tegen Marokkanen in de Schilderswijk.

Eerst de woorden, dan de daden!