Voer voor psychiaters

De VVD-adept is onverbeterlijk. Leest u maar even mee.

4 uur 50 minuten geleden in een commentaar door De mooiste spiegel:

Dit kabinet heeft ons door een zware internationale crisis geloodst.
Ze hebben het overheidstekort sterk gereduceerd, en de overheids uitgaven toekomst bestendiger gemaakt. De effecten daarvan op het vertrouwen en de economie worden nu duidelijk zichtbaar. Denk dat veel mensen dat wel zien…

Dit in reactie op de peilingen dat de VVD herstelt.

Grappig, neem 10 willekeurige fora, van Krapuul tot de Telegrof. Dus van sociaal bewogen tot asociaal. Stel dat er gemiddeld 10 mensen reageren op een VVD-topic, dan is gemiddeld het aantal anti-VVD geluiden 9 à 8 van de 10. Het is zelfs zo dat de bovenstaande VVD-adept volkomen genegeerd wordt door de rest. De mooiste spiegel op nujij.nl is een bekende VVD-troll. Men geeft hem enkel minnetjes en men doorziet zijn vuile leugens.

De bottom line:
Ik zie meer anti-VVD-geluiden dan voorstanders. ZELFS op de sites die altijd te boek stonden als VVD bolwerken (Elsevies, de Telegrof en Geenstijl). Dus die peilingen daar geloof ik werkelijk geen ruk van. De Hond & Co worden of betaald door de VVD of ze peilen enkel in het Gooi.

Ik ken ook niemand in mijn omgeving die blij is met de VVD en ik reis als begeleiding dikwijls mee met Valys en de ziekenhuistaxi. In zo’n taxi stappen altijd andere mensen in dus het is erg divers maar een ding is duidelijk: WEG MET DE VVD!

We kennen de VVD als corrupt. Dat is nu wel heel erg duidelijk. Dat is geen demoniseren maar de werkelijke wereld. En dus zou het mij niets maar dan ook niets verbazen dat de VVD de peilingen heeft gekocht. En ik durf zelfs zover te gaan dat ze de verkiezingen hebben gekocht. Het is ook niet zo vreemd dat men nu in complotten gaat denken jegens de VVD. Hun trackrecord is hetzelfde als die van de Italiaanse mafia. En hun zorgplannen zijn ronduit moorddadig.

Kneuterland wordt nu wakker en wordt nu eens een behoorlijk land.