Verkiezing Arib: al teveel vreugde misplaatst

Wat is het ook een onvoorstelbare loser hè, die stiekum aan Kim Holland-porno verslaafde Donald Duck lezende door de Horowitz-sekte gesubsidieerde haatsmurf met zijn gejoel over ‘minder, minder, minder Marokkanen’ die hij wel even zou gaan ‘regelen.’
Nog niet één Marokkaan minder krijgt ie voor elkaar. In tegendeel zou ik haast zeggen. En vooral: gelukkig maar.
Zou er dan toch nog hoop zijn voor dit land?

Hoe blij of ik ook ben dat mevrouw Arib gekozen is als voorzitter van de Tweede Kamer en dat Nederland daarmee de afgang is bespaard van een nazi als voorzitter of nog een keer iemand van een partij (die net zo ranzig en bruin is als die club onder aanvoering van die geblondeerde en van haat verteerde Donald Duck-lezer) die het patent heeft op corruptie, bedrog en achterbaksheid, toch is het wat mij betreft niet allemaal rozengeur en maneschijn.
Laat ik allereerst maar even opmerken dat een nazi die al ik weet niet hoelang vice-voorzitter is van het parlement en wiens Führer datzelfde parlement als een stampvoetende boze kleuter (Wilders weigerde naar verluidt gisteren mevrouw Arib een hand te geven en te feliciteren met haar verkiezing) ‘nepparlement’ noemde bij meerdere gelegenheden (Wilders had gisteren wel tijd op Twitter na de uitslag nog een keer dat woord te gebruiken) ook geen aanbeveling is voor dit land.
Ook omdat die nazi een collega parlementariër volkomen bezijden de waarheid beticht heeft van medeplichtigheid aan genocide.
Dat was echter geen probleem voor Jos Heymans van RTL om de apartheidsapologeet te promoten als toekomstig voorzitter van de Tweede Kamer. Zoals het dat evenmin was voor een aantal parlementariërs om op Bosma te stemmen.
Maar laten we hopen dat de partij van genocide-adepten gisteren zichzelf zodanig onmogelijk gemaakt heeft dat het vice-voorzitterschap van Bosma ook zijn langste tijd gehad heeft.

Dan wat mevrouw Arib zelve betreft.
Ik kan mij nog herinneren dat zij wegliep voor een twitteraar die terecht constateerde dat mevrouw Arib van de partij is van Asscher’s bruine etnische registratie (met de selectieve kijk op de wereld en dito verontwaardiging die dat van de kant van de PvdA met zich meebrengt wanneer er iets gebeurt in de wereld) en voorts dat het nogal hypocriet is te roepen dat mensen ‘afstand moeten nemen’ zolang erin datzelfde parlement als waar mevrouw Arib deel vanuit maakt massamoordverheerlijkers als Geert Wilders zitten.
De discussie ging toen over de tweet inzake IS van mevrouw Haifi (ambtenaar op het Ministerie van Veiligheid en Justitie) die de laan uitgestuurd werd en het gehuichel daaromheen van ook een heel groot aantal PvdA’ers waaronder Asscher.
Dat alles brengt mij op het tweede dat toch wel van belang is te constateren.

Mevrouw Arib zal presideren over een Tweede Kamer waarvan het intellectuele gehalte bedroevend is (haatpuber Sywert van Lienden zou er zo aan het handje van haatoma Wouke van Scherrenburg plaats kunnen nemen) en dat verder voor een belangrijk deel bestaat uit hele en halve fascisten.
Niet alleen dat. Ook is de nieuwe voorzitter van de Tweede Kamer afkomstig van een partij die veel van de wensen, ideeën en praktijken van de nazi’s van Bosma heeft overgenomen.
Ik noem maar even het xenofobe woonlandbeginsel ook bekend als het Marokkaanse treiterwetje, de Ariër-verklaring 2.0 van partijgenoot Lodewijk Asscher, het volkomen factfree gelul van Ahmed Marcouch over het salafisme dat VERBOTEN!!! moet worden en de voortdurende stemmingmakerij in zijn algemeenheid jegens moslims vanuit de PvdA.
Allemaal zaken waar mevrouw Arib ook voor getekend heeft.
Evenals voor het schokkende en mensonwaardige vluchtelingenbeleid waarbij mensen na tientallen jaren alsnog gedeporteerd worden, gezinnen uiteen gerukt worden en kinderen in de gevangenis gezet worden plus bijvoorbeeld het feit dat door Bruin II zogeheten ‘statushouders’ officieel tot Untermenschen verklaard zijn en dus de eerste jaren een normale huurwoning en andere sociale voorzieningen kunnen vergeten.
Hebben we het nog niet eens gehad over de verantwoordelijkheid die ook mevrouw Arib draagt voor de afbraak van het sociale zekerheidsstelsel, de grootschalige dwangarbeid waar gemeentes met opvallend vaak PvdA-wethouders aan het roer grof geld aan verdienen door uitbuiting, de psychische terreur die wordt uitgeoefend tegen bijstandsgerechtigden alsook het de vernieling in helpen van bijvoorbeeld de geestelijke gezondheidszorg en jeugdhulpverlening.

Mooi dat gisteren domrechts met de verkiezing van mevrouw Arib een flinke trap in het kruis heeft gekregen maar buiten dat is er verder m.i. weinig reden tot al te uitbundige vreugde.
Vraag ik me tot slot af op wie Ahmed Marcouch in één van de stemrondes gestemd heeft:

2010--06-13 Ahmed Marcouch stemadvies