Verbaal, maar diarree

Ik, een jonge heer

Niet heel bedreven in het activisme nog.

Heb een vraag. Wilt iemand mij antwoorden, het liefst via de mail . Je hebt de mail, van deze pretletter nu

Als de politie je arresteert hé. Ok, dan gaan ze je shit vragen hé. Ok, waarom vertelt niet iedereen dan gewoon totale onzin ?

Ja, ik woon nu in Hoorn, bij mijn neef en die neef heet Sjors en allemaal totale onzin. Ook over je beweging. Zo van, we hebben zestien leden, waaronder Berend, Josine, Tim en allemaal kut namen, die nergens op slaan. En dan allemaal onzin vertellen, waar ze wonen zogenaamd

Zou toch lekker zijn, dat je ze met een kluitje in het riet stuurt.

Ik kan dat wel, een stortvloed van verbale diarree produceren

Misschien een cursus geven, verbale diarree produceren, voor de politie, als ze je arresteren. Onzin, die plausibel zou kunnen zijn.

Een antwoord: valse verklaringen afgeven is strafbaar en vroeg of laat, als de politie het al meteen niet doorheeft, komen ze er achter.
De Dienst weet Dingen. De Politie ook. Toen ik eens van mijn bed gelicht was om half vijf ’s ochtends wisten ze mij te vertellen dat ik op bezoek was geweest bij zekere jonge vrouw in Groningen. Knap. Dat we al zes jaar met elkaar gingen was ze ontgaan. Of niet.
Verraad niemand maar zeg ook geen onzin. Succes. – AJvdK