Tweede Kamer: zendingspost en witwasmachine van het fascisme

Vandaag werd in de Tweede Kamer, die vergaarbak voor allerlei moreel ontspoorden voor wie geen enkele hoop op redding meer is, een hoorzitting gehouden over geheten ‘Buitenlandse financiering islamitische instellingen.’ Een blik op de hierboven gehyperlinkte pagina van de Tweede Kamer laat in vrijwel één oogopslag zien wat er mis is in dit land en waarom het nog heel lang gaat duren voordat er iets minder gepolariseerde verhoudingen in dit land zullen ontstaan.

Allereerst de deelnemers. Daar was PVV’er Ahmed Marcouch, iemand die een indrukwekkende staat van dienst heeft als het gaat om heulen met fascisten en verder wanneer hem iets niet aanstaat meestal direct in de reflex schiet van ‘keihard aanpakken’ zonder van te voren eerst eens na te denken waarover ie precies zijn grote bek opentrekt. Biedt dus niet veel hoop als er gevraagd wordt om nuance, tact en inlevingsvermogen.

Dan was er Kees van der Staaij van die partij die destijds er lustig op los collaboreerde hetgeen resulteerde in de dood van onder anderen meer dan honderdduizend joodse medeburgers. Eindoplossingen van ‘problemen’ ziet deze man ook thans nog vooral in genocide, zo bleek eind 2012.

Dat geldt ook voor het lid van de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars Machiel de Graaf, die net als Heinrich Himmler destijds van mening is dat ‘etnische problemen’ via de baarmoeder ontstaan en dat ze daar dan ook ge-endlöst moeten worden.

Dan Gertjan Segers van de ChristenUnie. Dit bizarre sujet belasterde vorig jaar op hysterische toon mensen die slechts van een democratisch recht om te demonstreren tegen de Israëlische agressie tegen de bewoners van Gaza gebruik maakten door ze te beschuldigen van het meevoeren van nazi-symbolen. De werkelijkheid was dat die mensen een heel terechte vergelijking maakten tussen het nazisme van weleer en het zionisme dat de drijfveer is achter de gruweldaden van de Israëli’s. Verder is die meneer ook zeer innig met drek van een Sarah Palin-fansite die mensen die een verschrikkelijke dood sterven uitmaakt voor iets dat ik hier niet wil herhalen, maar waarvan u vast wel weet wie en wat ik bedoel.

Op diezelfde Palin-fansite schrijft ook het CDA Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt, een extreemrechtse griezel die massamoord helemaal toppie vindt als het een doel dient waar hij zich met zijn mensen verachtende wereldbeeld in kan vinden. Stond niet zo lang geleden prominent op de foto met iemand die zwarte mensen onomwonden de schuld van de ondergang van de autoindustrie in de schoenen schoof en die de ene nog bizardere na de andere toch al bizarre waanvoorstelling tevoorschijn tovert om aan te tonen dat der totale Untergang door de moslims bewerkstelligd nu toch echt aanstaande is. Vindt net als collega Segers dat mensen niet dezelfde rechten hebben.

2015-04-26 Harry van Bommel met Joost Niemöller en Pieter Omtzigt

De bovenstaande foto laat meteen zien waarom u uw hoop ook absoluut niet op de SP hoeft te vestigen als het gaat om verbetering van de verhoudingen tussen mensen in Nederland. Ook SP’ers flirten graag met eugenetici.

Verder was Carel Brendel (die door sommigen ‘onderzoeksjournalist’ genoemd wordt) aanwezig die zo geobsedeerd door de islam en zo ver van het padje af is dat hij ooit PVV’er Ahmed Marcouch (waar ie vandaag dan toch mee aan tafel zat) verweet Nederland te willen ‘islamiseren.’ Maar nog veel erger: ook Hassnae Bouazza heeft ie een jaar of vier geleden door het slijk gehaald omdat Bouazza slechts meldde dat de geestelijke Yusuf al Qaradawi als lid van de Moslimbroederschap op zijn website pleitte voor verzoening tussen Joden en Arabieren. Genuanceerde meningen mogen niet van Brendel want dan komt de ‘legitimatie’ van moslimhaat te vervallen en daarmee de hele zin van het bestaan voor dit piece of shit dat vandaag zijn drolletje bij geestverwanten mocht laten in ’s lands belangrijkste vergaderzaal.

Tot slot was er nog deze gewelddadige imbeciel.

Kortom: de Tweede Kamer der Staten-Generaal is niet zozeer een oplossing voor een steeds verder polariserende maatschappij maar een van de oorzaken en onderdelen van het probleem. Zoals gezegd: vandaag werd er door xenofoben, hele en halve fascisten geouwehoerd over ‘financiering vanuit het buitenland van islamitische instellingen.’ Ik denk niet dat er ooit een hoorzitting gehouden zal worden over de financiering van zionistische instellingen door de EU (en dus ook Nederland) die de uitbuiting, onderdrukking en genocide op het Palestijnse volk in stand houdt.

Ahmed Marcouch, Kees van der Staaij, Machiel de Graaf, Gert-Jan Segers en Pieter Omtzigt plakken samen reeds 14230 dagen aan het pluche alwaar zij zich gezamenlijk bezig houden met het witwassen van ziekelijke ideeën als massamoord, genocide, hate-speech, staatsterreur en andere vormen van psychisch en fysiek geweld in binnen- en buitenland teneinde het leegroven middels geweld zonder weerga van de rest van de wereld te legitimeren en u zand in de ogen te strooien.

2015-05-27 Marcouch Brendel

De Tweede Kamer: zendingspost en witwasmachine van fascisme.