‘t Is stil aan de overkant…

Op 17 augustus kwam de AIVD voor de laatste keer een bezoekje brengen aan m’n website. Dat is nu al bijna twee weken geleden, terwijl m’n website daarvoor met een (doordeweeks) dagelijks bezoekje werd vereerd. Sloppy, hoor. De klad zit er kennelijk een beetje in.
Het wordt dus weer hoog tijd voor een oproepje tot sabotage.

Nou kan het natuurlijk ook zijn dat ze het een beetje te druk hebben met imago-verbetering en dat soort nuttige bezigheden. Het nieuwe wetsvoorstel dat op de AIVD van toepassing gaat worden ligt immers van nogal wat kanten onder vuur.

Zo publiceerde de Nationale Ombudsman gisteren een brief waarin hij stelt dat de klachtenbehandeling, zoals dat in het wetsontwerp ‘geregeld’ is, niet onpartijdig en onafhankelijk kan zijn. In het wetsontwerp staat namelijk dat de Commissie van Toezicht op Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD) verantwoordelijk zou worden voor de beoordeling en afhandeling van klachten over het optreden van de AIVD en de MIVD, terwijl deze commissie eigenlijk als voornaamste taak heeft om het handelen van beide inlichtingendiensten goed te praten, meer budget te werven en het geheel van een zelfbedacht “goedgekeurd” stickertje te voorzien.

(….) [Nuttige tips voor bij de Waakzame Camera’s:]

– organiseer line dance en andere volksdansmomentjes op straat. Het systeem registreert dat als ‘beginnende vechtpartij’ en slaat alarm. Na zo’n keer of twintig voor niks uitrukken zal de politie het wel zat worden.
– spreek eens met wat vrienden af om een uurtje ieder in een eigen straat heen en weer te lopen. Dikke kans dat er een rood lampje gaat branden bij ‘drugshandelaar’, aandacht gegarandeerd. Wel even je eigen wiet thuislaten natuurlijk.
– een leuke variatie: zomaar met een groepje vrienden in een straat beginnen te rennen. Een systeem als CityPulse zal denken dat er sprake is van een rel en de lokale smeris er op af sturen. Zomaar een eindje rennen doet het trouwens ook altijd erg goed tijdens demonstraties, als de ‘begeleidende’ politie toch al wat zenuwachtig is.
(Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via:: Dhjana