Rutte zoekt steun voor ‘spectaculair succesvol’ beleid

De economie schijnt aan te trekken. Niemand merkt daar wat van en het zijn ook nog eens prognoses dus niks feitelijks. Maar stel dat de economie aantrekt dan heeft de VVD daar geen enkele invloed op gehad behalve in negatieve zin. Het had dus nog vele malen beter kunnen zijn.

Maar goed nu het in andere landen iets beter gaat profiteren we er hier een beetje van. Maar dat is een zeepbel. Want het onderliggende systeem is doodziek. Het is net als bij kanker. Je hebt soms goede dagen maar uiteindelijk bezwijk je er 9 van de 10 keer toch aan.

Blijkbaar volgens Ipsos vindt men het wel goed gaan met die VVD. Maar wat is een onderzoek van op 1000 + mensen nu werkelijk waard ? Ze zouden eigenlijk alle mensen die online reageren eens moeten laten stemmen. Want ik zie niet zo heel veel positieve klanken over de VVD, zelfs op de Telegrof en GS niet. En dus vermoed ik dat er weer duistere VVD-praktijken aan de gang zijn om alles maar weer blauw te kleuren.

Rutte laat in ieder geval weer zien dat we met een gek van doen hebben. Hij zit ook veel te veel in dat machtsgeile torentje van hem. Het zal er wel muf en bedompt ruiken.

Weer een dag in Kneuterland.