Rechts doet niet aan feiten of echte historie

Ik vond dit item op nujij.nl over wiens schuld ‘de massa-immigratie’ was en is.

Wij hier weten het al heel lang; wie, hoe en waarom. Dat gaat nu eenmaal zo met weldenkende mensen die nog eens spiegel voorhouden en meerdere boeken lezen. Maar menig reaguurder op dit topic probeert links weer eens wat in de schoenen te schuiven. Niet dat links helemaal vrijuit gaat.

0 uur 13 minuten geleden door rechtserdanjou

Het is goed mogelijk dat rechtsmidden (rechts bestond geeneens!!) ze binnen heeft gehaald, uiteraard wel met steun van links, echter, toen ze hier eenmaal waren heeft links ze gepamperd, alle kans gegeven en eigen bevolking weggedrukt om het de buitenlanders meer naar de zin te maken, en dat det links tot op de dag van vandaag nog…
Ik wil er er wel 5 jaar voor bloeden hoor, maar ik zou zeggen, stuur ze allemaal naar huis met een topbonus, betaald uit ieder potje wat we maar kunnen vinden, opgeruimd staat netjes en ze hebben ons hier al genoeg leegezogen, wat mij betreft weg ermee…., kan dat alsnog??

Dat rechts die mensen voor eigen gewin (vertelt rechtserdanjou er niet bij) heeft binnengehaald klopt helemaal ( dus hij weet wel hoe het echt zit). Maar de rest van zijn betoog is pure onzin. Dat hebben die VVD en CDA mooi voor elkaar gekregen door “links” te framen. En nu doen die partijen het met de Polen. Lekker goedkoop namelijk en desnoods zwart.

Slim ook van de PVDA (volkomen verrechtst) nu dan ook om weer met de VVD in zee te gaan.

Het is zo simpel op te lossen door te beginnen met je geschiedenis beter te bestuderen en daardoor de feiten te kennen en dan kun je pas een oordeel vellen. Maar rechts doet niet aan feiten en echte historie.

Kneuterland doe je voordeel met deze wijze les. Ik zou lesgeld moeten vragen.