Reactie PvdA op implosie

Voor degenen die dachten dat de PvdA eens serieus aan introspectie zou gaan doen en – wie weet! – zich zelfs af zou wenden van het neoliberale bezuinigingsbeleid: welcome to reality.

– Voorzitter Hans Spekman blijft zitten waar hij zit. Goed, het is niet gegaan zoals het had móeten gaan, maar dat zijn slechts details. Hans is vorig jaar nog gekozen door de leden en wie is hij om die leden tegen te spreken?

– Volgens lijsttrekker Lodewijk Asscher is het allemaal de schuld van – je verwacht het niet – de afschuwelijke Turken van DENK met hun negatieve campagne (hieronder vanaf 21:50). Hadden nooit op de lijst van de PvdA mogen staan.

https://www.youtube.com/watch?v=4A6hemlhwLk&feature=youtu.be&t=1322
– Rob Oudkerk, de voormalige Amsterdamse wethouder die hobbyeerde in coke snuiven en prostitutiebezoek, vindt dat de PvdA nog lang niet rechts genoeg is. Opheffen die handel en een nieuwe, nationaal-socialistische partij oprichten. Overigens een idee waar Oudkerk’s partijgenoot Monasch al eerder mee kwam. Het leverde Monasch precies NUL zetels op. Een veelbelovend idee, dus.